Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten

Permanent Aktueel met Fintool?

Als professioneel financieel adviseur moet en wilt u bijblijven en dat het liefst in zo weinig mogelijk (kostbare) tijd. Dat kan nu met Fintool.nl! Meld u nu aan als abonnee en krijg direct toegang tot de Kennisbank.

Permanent actueel vakbekwaam

Gratis vanaf Fintool-eXpert-abonnement
Sinds 1 januari 2014 gelden er nieuwe spelregels voor de Permanente Educatie Wft. Dat betekent dat er periodiek een PE-examen moet worden gedaan en dat u daarnaast permanent moet kunnen aantonen dat u over actuele kennis beschikt. Let Op! Indien u FFP geregistreerd bent ontvangt u jaarlijks 4 PE-punten. Update daarom uw gegevens als u bent ingelogd in de PA-tool.

Fintool helpdesk (e-Mailservice)

20 Credits (Fintool abonnees ontvangen 60 Award-credits per jaar)
Twijfelt u over een onderdeel in uw advies? Leg uw vraag dan voor aan de Fintool Helpdesk. De deskundige Fintool Helpdesk helpt u met het nemen van belangrijke beslissingen op klantdossierniveau. Beslissingen die van grote invloed kunnen zijn op de kwaliteit van uw advies. En waar u graag een professionele second opinion over wilt, opdat u zekerheid over de kwaliteit van uw advies krijgt.

Fintool helpdesk (eXpress-service)

30 Credits (Fintool abonnees ontvangen 60 Award-credits per jaar)
Direct geholpen worden? Onmiddellijk uitsluitsel? Twijfelt u over een onderdeel in uw advies? Leg uw vraag dan voor aan de Fintool Helpdesk (eXpress-service). Een expert van de Fintool-redactie neemt telefonisch contact met u op op het door u aangegeven telefoonnummer.

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2021. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.