Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
 
24 mei 2018 Kennis

Rekenmodel Hypotheek 40 jaar

In onderstaand rekenmodel kan men een berekening maken van de lastenverlichting gedurende 360 maanden (of korter). Na deze periode is men met een reguliere annuïteitenhypotheek 'hypotheekvrij'. Met de 'lastenverlichting-hypotheek' loopt de hypotheek nog gedurende (maximaal) 120 maanden door. De hypotheek heeft dan een totale looptijd van 480 maanden (40 jaar). Bij ongewijzigde rentestand is de brutomaandlast gedurende de gehele looptijd gelijk.
12 dec 2017 Nieuws

Revival Blok hypotheek?

In een motie wordt een voorstel gedaan om met een aanvullende lening om de NHG borgtochtprovisie te kunnen (blijven) betalen. Ook is een motie ingediend om een DUO lening minder zwaar mee te laten wegen.
14 aug 2014 Nieuws

Blok-hypotheek geen succes

Sinds de introductie anderhalf jaar geleden van de duohypotheek ('Blok-Hypotheek') is er geen enkele geldverstrekker die deze vorm als hypotheek aanbiedt, stelt Nu.nl op basis van een rondgang langs diverse geldverstrekkers.
8 mei 2013 Nieuws

Blok-hypotheek nog niet uit de startblokken

Volgens het Financieele Dagblad zijn de verzekeraars Aegon en Delta Lloyd afgehaakt bij de mogelijke introductie van de 'Blok-hypotheek". Minister Blok wil met de in te voeren hypotheekvorm juist de huizenmarkt op gang brengen.
17 apr 2013 Nieuws

Motie heroverweging 'Blok-hypotheek' ingediend

Kamerlid Voortman heeft een motie ingediend om de invoering van de 'Blok-hypotheek' te heroverwegen. Dit als gevolg van signalen uit de markt.
17 apr 2013 Nieuws

Motie Voortman heroverweging 'Blok'-hypotheek kort leven beschoren

Dinsdag 16 april 2013 is de motie van Voortman in de Tweede Kamer besproken en verworpen.
29 mrt 2013 Nieuws

Blok hypotheek Top of Flop?

RTL Nieuws heeft deze week eerder een onderzoek gedaan naar de animo voor de Blok-hypotheek bij banken. Deze bleek er tijdens het onderzoek nauwelijks te zijn. Minister Blok en de PvdA denken dat het een kwestie van tijd is dat belangstelling toeneemt. De Blok-hypotheek had een stimulans voor de woningmarkt moeten worden. Het idee dat met name starters een deel van de verplichte aflossing met een tweede lening de maandlasten kunnen verlichten, klinkt ingewikkeld en is té ingewikkeld, vinden veel hypotheekadviseurs.
22 mrt 2013 Nieuws

MoneyView ziet kansen in 'Blok'hypotheek

MoneyView schrijft over kansen met de 'Blok'hypotheek in VVP dat deze week verschenen is. In de hyperlink is het artikel te downloaden.
12 mrt 2013 Nieuws

Antwoorden over nieuwe financieringsconstructie koopwoningen uit woonakkoord

Antwoorden van minister Blok (BZK) en staatssecretaris Weekers (Fin) op vragen van het Kamerlid Paulus Jansen (SP) over de nieuwe financieringsconstructie voor koopwoningen uit het woonakkoord.
 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2019. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.