Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
 
28 feb 2018 Kennis

Rekenmodel vergelijking huur en hypotheeklasten en inflatie

Rekenmodel - alleen voor abonnees
De bruto hypotheeklasten blijven bij een vastgezette rente gelijk. Met een huurwoning stijgt de huur jaarlijks. In dit rekenmodel is een vergelijking gemaakt tussen de gelijkblijvende hypotheeklast en de stijgende huur. Ook is inzichtelijk gemaakt wat de hypotheeklasten na inflatie zijn, afgezet tegen de gestegen huurlast na inflatie.
12 dec 2017 Nieuws

Ouders kopen woning en verhuren aan kind (inclusief huurtoeslag)

Een constructie waarbij ouders een huis kopen, dat huis vervolgens verhuren aan hun kind, waarbij dat kind vervolgens huurtoeslag aanvraagt, heeft tot Kamervragen geleid.
29 aug 2016 Kennis

Kamerverhuur

Het voordeel uit het verhuren van één of meerdere kamers van de eigen woning is onder voorwaarden vrijgesteld van inkomstenbelasting.
12 jun 2014 Nieuws

Belastingdienst beëindigt overtreding gebruik huurdersgegevens

De Belastingdienst gebruikt niet langer van teveel huurders gegevens bij de uitvoering van de inkomensafhankelijke huurverhoging in 2014. Hiermee heeft de Belastingdienst de eerder geconstateerde overtreding van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) beëindigd.
21 jan 2013 Kennis

Kopen of huren?

8 jan 2013 Kennis

Huur

Een huurovereenkomst is een overeenkomst waarin tussen partijen de volgende zaken worden afgesproken:
31 aug 2012 Nieuws

Malafide bemiddelaars op huurwoningmarkt

Op de huurwoningmarkt in Nederland ontstaat een groep malafide verhuurbemiddelaars en makelaars. Nu de koopwoningmarkt op zijn gat ligt, kunnen zij snel geld verdienen met het binnenhalen van een courtage.
31 aug 2012 Nieuws

'Spies moet scheefwonen aanpakken'

Bouwend Nederland wil dat er snel wat aan het fenomeen scheefwonen wordt gedaan. Dit staat in het blad Forum van werkgeversorganisatie VNO NCW.
31 aug 2012 Nieuws

Niet verhuizen door onzekerheid hypotheekrenteaftrek

Uit onderzoek van USP Marketing Consultancy blijkt dat de onzekerheid rondom de hypotheekrenteaftrek bij 20% van de huishoudens zorgt voor aanpassingen in het woongedrag, veelal het uitstellen van een verhuizing.
31 aug 2012 Nieuws

Huurprijzen stijgen voor het eerst in 2 jaar

In het vierde kwartaal van 2011 zijn de huurprijzen van woningen in de vrije sector omhoog gegaan. Voor het eerst in 2 jaar was er sprake van een stijging. Dat blijkt uit cijfers van Pararius.nl, een platform voor huurwoningen in Nederland.
Getoond 1 tot 10 van 58. Er zijn meer pagina's.
 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2017. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.