Neem nu een abonnement op Fintool.nl
De betrouwbare vraagbaak voor financiële dienstverleners.
Abonneren Bekijk alle diensten
 
14 nov 2022 Nieuws

Evaluatie van de Wet kwaliteit klachten en geschillen zorg (Wkkgz)

Minister Helder gaf antwoord op vragen over de beleidsreactie op de evaluatie van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz).
22 feb 2021 Nieuws

Evaluatie Wkkgz

De Wkkgz heeft als belangrijkste doelen de veiligheid en de kwaliteit van de zorg te waarborgen en de positie van cliënten in de zorg te versterken. Daartoe kent deze wet de verplichting voor zorgaanbieders om goede zorg te leveren.
20 aug 2019 Nieuws

Tweede monitor Wkkgz

Minister Bruins stuurde de Tweede Kamer de tweede monitor van de Wet kwaliteit, klachten geschillen zorg (Wkkgz). Een brede evaluatie van de Wkkgz wordt naar verwachting eind 2020 opgeleverd.
21 aug 2017 Nieuws

Meldplicht voor nieuwe zorgaanbieders

Nieuwe zorgaanbieders worden verplicht zich te melden voordat zij kunnen starten met het verlenen van zorg. Dat staat in het wetsvoorstel Wet toetreding zorgaanbieders waarmee de ministerraad op voorstel van minister Schippers heeft ingestemd.
9 aug 2017 Nieuws

Handreiking Wkkgz voor ZZP-ers

De Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) stelt eisen aan zorgaanbieders. Onderstaande handreiking informeert Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP'ers) in de zorg over de wettelijke verplichtingen die voor hen gelden vanuit de Wkkgz.
14 dec 2015 Nieuws

Overzicht verplichtingen Wkkgz

Voorschriften uit de Wet kwaliteit, klachten, geschillen en zorg. In onderstaand overzicht vindt u een overzicht van alle verplichtingen voor zorgaanbieders vanuit de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz).
 

Adresgegevens

Fintool

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl
KvK 27256668

Fintool bv © 2003/2024. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.