Neem nu een abonnement op Fintool.nl
De betrouwbare vraagbaak voor financiële dienstverleners.
Abonneren Bekijk alle diensten
 
19 apr 2023 Nieuws

Woningen met asbestleien

Staatsecretaris Heijnen reageerde op een vraag uit het Tweeminutendebat Externe Veiligheid op 22 maart 2023 over hulp aan eigenaren van woningen met asbesthoudende leibedekking.
9 dec 2022 Nieuws

Hypotheekverstrekkers: registratie BKR onnodig

De Nederlandse Vereniging van Banken en het Verbond van Verzekeraars vinden het geen goed idee om woninghypotheken te registreren bij het BKR.

Het BKR schrijft dat op basis van de consultatie kan worden geconcludeerd dat er op basis van het sociaal maatschappelijk belang draagvlak is voor positieve registratie van hypotheken.
26 okt 2022 Nieuws

SVn en NHG helpen half miljoen appartementen verduurzamen

Woningeigenaren van appartementen in kleine VvE’s blijven achter met verduurzamen, omdat er vaak niet genoeg geld in de pot zit en er geen aantrekkelijke gezamenlijke financieringsmogelijkheden zijn. SVn (Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten) en NHG (Nationale Hypotheek Garantie) slaan de handen ineen om deze mensen te helpen met verduurzamen.
26 sep 2022 Nieuws

Nationale Isolatieweken

De Nationale Isolatieweken zijn gestart. Tijdens deze weken wordt het belang van goede isolatie als eerste stap naar energiezuinig en duurzaam wonen onder de aandacht gebracht.
22 feb 2022 Nieuws

Kamervragen over huizenbouw bedreigd door geldtekort

Minister De Jonge gaf antwoord op vragen over het bericht 'Bouw van zeker tienduizend huizen bedreigd door geldtekort'.
17 nov 2021 Nieuws

Realisatiefonds gelanceerd

Energie Samen en SVn lanceerde samen met Rabobank, Triodos en ASN Groenprojectenfonds het Realisatiefonds. Met de Realisatielening van dit nieuwe landelijke fonds financieren lokale energiecoöperaties collectieve zonneprojecten.
9 sep 2021 Nieuws

Wel of geen verhoogde inschrijving?

De consumenten hebben op advies van de adviseur een hypothecaire geldlening afgesloten. Tijdens het adviestraject is besproken dat een verhoogde inschrijving zal worden aangevraagd. Later blijkt de hypotheek niet verhoogd te zijn ingeschreven.
10 jun 2021 Nieuws

Energietransitielening voor grote Rotterdamse VvE's gestart

De gemeente Rotterdam en SVn lanceren de Energietransitielening VvE Rotterdam. Deze Energietranstielening is onderdeel van het Rotterdamse Energietransitiefonds en speciaal bedoeld voor energiebesparende én woningverbeterende maatregelen voor Verenigingen van Eigenaars (VvE’s).
6 nov 2020 Nieuws

Asbestfonds en ontwikkelingen in de regelgeving voor asbest

Staatssecretaris Van Veldhoven gaf antwoord op vragen van de vaste commissie voor Infrastructuur, Waterstaat en Omgeving van de Eerste Kamer. De vragen gingen over het fonds voor particuliere eigenaren van asbestdaken en over ontwikkelingen in de asbestregelgeving.
3 nov 2020 Nieuws

Kamervragen over rapport 'Woonlastenneutraal woningen verduurzamen'

Minister Ollongren gaf antwoord op Kamervragen (3x) over het PBL rapport `Woonlastenneutraal woningen verduurzamen`.
Getoond 1 tot 10 van 61. Er zijn meer pagina's.
 

Adresgegevens

Fintool

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl
KvK 27256668

Fintool bv © 2003/2024. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.