Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
10 nov 2011 Nieuws

NIBE SVV pleit voor aparte beroepskwalificaties

Nibe-SVV heeft in een reactie op het CDFD-consultatiedocument over het vakbekwaamheidsgebouw enkele aanpassingen voorgesteld en pleit onder meer voor aparte beroepskwalificaties.
  • Dagelijkse e-mail nieuwsbrief
  • Kennisbank met 1000+ artikelen
  • Rekenmodellen en downloads
  • Persoonlijk archief
  • Inclusief Permanent Actueel module!!

 

Nu maakt Inkomensverzekeringen deel uit van één beroepskwalificatie samen met Schadeverzekeringen en Vermogensopbouw derde pijler. Nibe-SVV pleit voor aparte beroepskwalificaties voor Inkomensverzekeringen en voor Zorgverzekeringen. Ook op het gebied van zorgverzekeringen zou een aparte kwalificatie moeten komen omdat dit terrein in toenemende mate door specialisten wordt bediend. De aparte beroepskwalificatie Gevolmachtigd agent zou afgeschaft moeten worden.

Verschuiving productvormen
Daarnaast pleit Nibe-SVV voor verschuiving van enkele productvormen naar andere moduleonderdelen. Dit om integrale dienstverlening, waaronder nazorg, mogelijk te maken en overlap tussen de verschillende modules te voorkomen. Het gaat om verplaatsing van de uitvaartverzekering van de module Schadeverzekeringen naar de module Vermogensopbouw derde pijler, verplaatsing van de module Risicoverzekering bij overlijden van de module Inkomensverzekeringen naar de module Vermogensopbouw derde pijler en verplaatsing van de inboedel- en de opstalverzekering van de module Hypotheken naar de module Schadeverzekeringen.

Bron: VVP, 10-11-2011

Uw mening

 
10 nov 2011
kassa!!
 
Wilt u reageren? Log graag eerst in.

Rubrieken

Dossiers

Opvoerdatum

10 nov 2011

Laatst gewijzigd

10 nov 2011

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2017. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.