Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
3 nov 2016 Nieuws

Hulp bij belastingaangifte niet-inwoners in België

Als u in Nederland woont en in 2015 inkomsten uit België heeft ontvangen, dan moet u uiterlijk op 30 november 2016 uw papieren belastingaangifte niet-inwoners indienen.
  • Dagelijkse e-mail nieuwsbrief
  • Kennisbank met 1000+ artikelen
  • Rekenmodellen en downloads
  • Persoonlijk archief
  • Inclusief Permanent Actueel module!!

Mogelijk heeft u nog geen aangifteformulier ontvangen. De uitgifte van formulieren is dit jaar namelijk iets later gestart dan voorzien. Heeft u medio november nog geen formulier ontvangen? Neem dan contact op met Centrum Buitenland Brussel, 0032-2-575 46 00.

Klik hier voor veel gesteld vragen.

 

Bron: FOD Financiën

Lees ook…

Aangifte van Belgisch rustpensioen in Nederland?

Woont u in Nederland en ontving u in 2015 een Belgisch rustpensioen van de Rijksdienst voor pensioenen (RVP)? Dan bent u verplicht om dit pensioen op te geven bij uw Nederlandse belastingaangifte over 2015. Het bedrag dat u moet invullen, vindt u op de jaaropgave 2015 van de RVP (de pensioenfiche).

Kifid: let op met buitenlands fiscaal advies

Consument is woonachtig in België en werkzaam geweest in Nederland. Omdat consument onzeker was over de fiscale gevolgen van de aankoop van een lijfrente, is haar geadviseerd om de vergoeding ineens te laten uitkeren.

Nieuwe editie brochure Belgische sociale zekerheid

De FOD Sociale Zekerheid publiceert een nieuwe editie van de brochure "Alles wat je altijd wilde weten over de sociale zekerheid". Wat is de sociale zekerheid? In welke domeinen speelt ze een rol? Hoe wordt ze gefinancierd? Is er een verschil tussen sociale uitkeringen en sociale bijstand? Wat zijn de verschillende uitkeringen en bijslagen? En de bedragen ervan? Voor adviseurs die met grensarbeiders te maken hebben, of relaties in België een handig document.

Rubrieken

Dossiers

Opvoerdatum

3 nov 2016

Laatst gewijzigd

3 nov 2016

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2019. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.