Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
14 jun 2018 Nieuws

CDFD: Markt kan nieuwe ontwikkelingen aandragen

Vertegenwoordigers van aanbieders, adviseurs, bemiddelaars en opleidings- en exameninstituten en andere belangstellenden worden - net als voorgaande jaren - uitgenodigd ontwikkelingen aan te dragen bij het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD).
  • Dagelijkse e-mail nieuwsbrief
  • Kennisbank met 1000+ artikelen
  • Rekenmodellen en downloads
  • Persoonlijk archief
  • Inclusief Permanent Actueel module!!

Markt kan nieuwe ontwikkelingen aandragen

Vertegenwoordigers van aanbieders, adviseurs, bemiddelaars en opleidings- en exameninstituten en andere belangstellenden worden -  net als voorgaande jaren -  uitgenodigd ontwikkelingen aan te dragen bij het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD).

De geselecteerde ontwikkelingen – en de daaraan gekoppelde toetstermen – worden vanaf 1 april 2019 in de examens opgenomen. Dit geldt voor de PE-examens en de initiële examens.

Inventarisatie en selectie

U kunt tot 17 juli a.s. ontwikkelingen aandragen. Alle relevante ontwikkelingen worden door het CDFD verzameld en voorgelegd aan de PE-commissie.

Eerder ontvangen ontwikkelingen

Het CDFD heeft op voorhand al een aantal ontwikkelingen ontvangen. Deze ontwikkelingen zijn alvast opgenomen op het inventarisatieformulier.

Nieuwe ontwikkelingen

Nieuwe ontwikkelingen kunt u eenvoudig aan de inventarisatielijst toevoegen. Geeft u minimaal aan wat aan de ontwikkeling ten grondslag ligt en vermeld bijvoorbeeld de nieuwe wet- of regelgeving, richtlijn, gedragscode of bedrijfsregeling.

De al ontvangen ontwikkelingen en de ontwikkelingen die u opgeeft worden verwerkt, waarna de PE-commissie de ontwikkelingen selecteert. In het najaar wordt de minister van Financiën over de op te nemen ontwikkelingen en toetstermen geadviseerd. Het besluit van de minister over de ontwikkelingen en toetsermen wordt hierna geconsulteerd door het ministerie van Financiën.

Downloads

Klik hier voor het inventarisatieformulier (Exccelbestand). Klik hier voor de toelichting op de selectiecriteria en de wijze van aanleveren (pdf, 1 pagina).

Klik hier voor aanleveren input.


Bron: CDFD

Lees ook…

Kenmerken Initiële examens 2018

CDFD heeft de kenmerken voor de Wft-examens 2018 gepubliceerd. Deze zijn geldig vanaf 1 april 2018.

Toetstermen voor examens vanaf 1 april 2018

De eind- en toetstermen, die de basis vormen van de Wft-examens, worden per 1 april a.s. aangepast. Het advies “Wft ontwikkelingen 2018” van het CDFD is door de Minister van Financiën overgenomen.

Rubrieken

Dossiers

Opvoerdatum

14 jun 2018

Laatst gewijzigd

14 jun 2018

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2019. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.