Neem nu een abonnement op Fintool.nl
De betrouwbare vraagbaak voor financiƫle dienstverleners.
Abonneren Bekijk alle diensten

Permanent Aktueel met Fintool?

Als professioneel financieel adviseur moet en wilt u bijblijven en dat het liefst in zo weinig mogelijk (kostbare) tijd. Dat kan nu met Fintool.nl! Meld u nu aan als abonnee en krijg direct toegang tot de Kennisbank.

Permanent actueel vakbekwaam

Gratis vanaf Fintool-eXpert-abonnement
Sinds 1 januari 2014 gelden er nieuwe spelregels voor de Permanente Educatie Wft. Dat betekent dat er periodiek een PE-examen moet worden gedaan en dat u daarnaast permanent moet kunnen aantonen dat u over actuele kennis beschikt. Let Op! Indien u FFP geregistreerd bent ontvangt u jaarlijks 4 PE-punten. Update daarom uw gegevens als u bent ingelogd in de PA-tool.

Fintool helpdesk (e-Mailservice)

20 Credits (Fintool abonnees ontvangen 60 Award-credits per jaar)
Twijfelt u over een onderdeel in uw advies? Leg uw vraag dan voor aan de Fintool Helpdesk. De deskundige Fintool Helpdesk helpt u met het nemen van belangrijke beslissingen op klantdossierniveau. Beslissingen die van grote invloed kunnen zijn op de kwaliteit van uw advies. En waar u graag een professionele second opinion over wilt, opdat u zekerheid over de kwaliteit van uw advies krijgt.

Fintool helpdesk (eXpress-service)

30 Credits (Fintool abonnees ontvangen 60 Award-credits per jaar)
Direct geholpen worden? Onmiddellijk uitsluitsel? Twijfelt u over een onderdeel in uw advies? Leg uw vraag dan voor aan de Fintool Helpdesk (eXpress-service). Een expert van de Fintool-redactie neemt telefonisch contact met u op op het door u aangegeven telefoonnummer.

Adresgegevens

Fintool

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl
KvK 27256668

Fintool bv © 2003/2024. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.