25 okt 2017 Nieuws

Financieel rijbewijs Funderingslening

Woningeigenaren die te maken krijgen met funderingsproblemen kunnen vanaf nu een lening afsluiten bij het Fonds Duurzaam Funderingsherstel om urgent funderingsherstel te financieren. Bij woningen waar al sprake is van een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) wordt ook de funderingslening met NHG verstrekt.
  • Dagelijkse e-mail nieuwsbrief
  • Kennisbank met 1000+ artikelen
  • Rekenmodellen en downloads
  • Persoonlijk archief
  • Inclusief Permanent Actueel module!!

De Funderingslening wordt verstrekt aan eigenaar-bewoners van woningen gelegen in gemeenten en provincies die zijn aangesloten bij het fonds. Op dit moment zijn dit de gemeenten Zaanstad en Rotterdam. Gesprekken met kandidaatgemeenten en -provincies zijn in volle gang.

Klik op de volgende link voor:


Bron: NHG / Fonds duurzaam funderingsherstel

Lees ook…

Oprichting Stichting Fonds Duurzaam Funderingsherstel

Minister Plasterk informeerde de Tweede Kamer over de oprichting van de stichting Fonds Duurzaam Funderingsherstel en de benoeming van de voorzitter van de Raad van Toezicht.

Onderzoeksrapport `Gemeentelijke aanpak van schade aan houten paalfunderingen`

Uit een onderzoek door de DSP-groep blijkt dat het aantal panden dat tussen nu en vijftien jaar naar verwachting met funderingsproblemen te maken krijgt, ongeveer 35.000 bedraagt in de gemeenten met een actieve aanpak (nu of in het verleden).

Rubrieken

Dossiers

Opvoerdatum

25 okt 2017

Laatst gewijzigd

25 okt 2017