18 mrt 2019 Nieuws

SVn vernieuwt

SVn gaat met een nieuw systeem werken. Waar mogelijk gaan zij gebruik maken van de beschikbare standaarden in de financiële dienstverlening. Ook wordt gewerkt aan het digitaal aanvragen van leningen via www.svn.nl
  • Dagelijkse e-mail nieuwsbrief
  • Kennisbank met 1000+ artikelen
  • Rekenmodellen en downloads
  • Persoonlijk archief
  • Inclusief Permanent Actueel module!!

Nieuwe toewijzingen beschikbaar

De nieuwe toewijzingen mét een invulinstructie zijn beschikbaar. U kunt hier vanaf 15 maart 2019 gebruik van maken. De nieuwe toewijzingsbrieven (inclusief invulinstructie) zijn vanaf nu te downloaden in uw MijnOmgeving.

Vanaf 3 april digitaal aanvragen via www.svn.nl

Op de nieuwe toewijzingen staat dat de lening digitaal kan worden aangevraagd via www.svn.nl. De nieuwe website mét digitale aanvraagmogelijkheid is vanaf april beschikbaar. Maak vóór april nog gebruik van de huidige aanvraagformulieren.

Vanaf april zijn de huidige aanvraagformulieren niet meer geldig en kunt u de aanvrager verwijzen naar www.svn.nl voor het aanvragen van een lening.

Toewijzingen rechtstreeks naar lening aanvrager

U verstrekt de toewijzing rechtstreeks aan de aanvrager van de lening. De aanvrager voegt de toewijzing toe tijdens het aanvraagproces.

Nieuwe toewijzingen 8 weken geldig

Op korte termijn werkt SVn met een vaste geldigheidstermijn voor toewijzingen. In overleg met een aantal deelnemers en op basis van ervaringen is besloten deze op 8 weken te stellen. Na april onderzoek SVn of de geldigheidstermijn moet worden aangepast om zo goed mogelijk aan te sluiten op de wens van de deelnemers.

 

Bron: SVn