Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
 
24 sep 2018 Nieuws

Minder of geen toeslag gekregen?

Hebt u in september geen toeslag over oktober gekregen? Of minder dan u had verwacht? Dat kan komen doordat de Belastingdienst uw jaarinkomen over 2018 opnieuw heeft geschat. In dat geval kreeg u hier in augustus een brief over. Dit meldt de Belastingdienst op haar website.
4 jun 2015 Nieuws

Rechtspraak: verrekenbare verliezen

Verlagen verrekenbare verliezen het verzamelinkomen of het belastbaar inkomen? Het Gerechtshof Arnhem - Leeuwarden heeft in het nadeel van belastingplichtige uitspraak gedaan (geen verlaging). Het (wel) verlagen van het verzamelinkomen had mogelijk een gunstige invloed gehad op de bijdrage CAK, of huur-/zorgtoeslag.
10 sep 2014 Nieuws

Wat staat er op een inkomensverklaring?

Een geldverstrekker kan om een inkomensverklaring vragen (voorheen IB60). Op de inkomensverklaring kan een van de volgende kenmerken staan: IBRI-A, IBRI-B, IBRI-C, IBRI-D, IBRI-E en IBRI-F. Voorheen was het kenmerk: IB60. Waar staan de kenmerken voor?
 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2019. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.