Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
 
7 feb 2018 Nieuws

Kamervragen over vakbekwaamheidsbouwwerk

Opgelet: PE CK wellicht voor u niet meer noodzakelijk!
Minister W.B. Hoekstra heeft uitgebreid gereageerd op de vragen van de vaste commissie voor Financiën in het kader van het schriftelijk overleg over de toelichting op het advies van het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) inzake het vakbekwaamheidsbouwwerk.
26 mei 2015 Nieuws

Reactie AFM op open brief over nieuwe vakbekwaamheidsstelsel

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft gereageerd op een open brief waarin de heer Van Koesveld zijn zorgen uit over de PEplus-examens in het nieuwe vakbekwaamheidsstelsel. De PEplus-examens zouden onvoldoende aansluiten bij de adviespraktijk.
14 apr 2015 Nieuws

Positieve aanknopingspunten voor zorgverzekeraars

In het recent verschenen rapport 'Naar nieuwe zorg en zorgberoepen: de contouren' zien zorgverzekeraars een bevestiging van de ingezette ontwikkeling om de zorg kwalitatief goed, toegankelijk en betaalbaar te houden.
20 jun 2013 Nieuws

CDFD wijdt themapagina aan ‘Vakbekwaamheid na 2013

Het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) heeft de eigen website uitgebreid met de themapagina ‘Vakbekwaamheid na 2013’. Het CDFD geeft er nadere uitleg over het nieuwe Wft-vakbekwaamheidsbouwwerk dat per 1 januari 2014 van kracht wordt.
14 jun 2013 Nieuws

CDFD consulteert markt voor Inhaal-/PE-examens

Het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) is een consultatieronde gestart voor vaststelling van de inhoud van de zogeheten Inhaal-/PE-examens. Het succesvol afleggen van dit examen is noodzakelijk voor iedere financiële dienstverlener die in het verleden behaalde deskundigheidsbewijzen (tot uiterlijk 1 januari 2014) wil omzetten naar Wft-diploma’s in het nieuwe vakbekwaamheidsbouwwerk.
28 aug 2012 Nieuws

Adfiz tegen beroepseed

Adfiz is tegen de invoering van een beroepseed voor medewerkers in de financiële sector. De eed is ‘onwerkbaar en overbodig’, aldus de brancheorganisatie.
28 aug 2012 Nieuws

Vereiste diploma's bij advisering

In het ontwerpbesluit Wijzigingsbesluit financiële markten 2013 (http://www.internetconsultatie.nl/wijzigingsbesluitfm2013) wordt de volgende indeling gebruikt per beroepskwalificatie:
11 nov 2011 Nieuws

Verbond wil aparte module Uitvaart

In een reactie op het CDFD-consulutatiedocument pleit het Verbond van Verzekeraars ervoor de modules schade uit de beroepskwalificaties Verzekerings- en vermogensadviseur te verwijderen.
11 nov 2011 Nieuws

'Ruime overgangsperiode voor hypotheekadviseur'

De Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners (NVHP) en de Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH) adviseren om de huidige hypotheekadviseurs een voldoende ruime overgangsperiode te geven om hun diploma te halen.
10 nov 2011 Nieuws

NIBE SVV pleit voor aparte beroepskwalificaties

Nibe-SVV heeft in een reactie op het CDFD-consultatiedocument over het vakbekwaamheidsgebouw enkele aanpassingen voorgesteld en pleit onder meer voor aparte beroepskwalificaties.
 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2017. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.