Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
 
24 apr 2018 Nieuws

Beschikking renteaftrekstand

Vereniging Eigen Huis pleit er voor dat de Belastingdienst huiseigenaren op verzoek een 'beschikking renteaftrekstand' verstrekt.
24 nov 2016 Nieuws

Belastingdienst life event: Overlijden

De Belastingdienst heeft een handige website gemaakt met veel info en antwoorden wat te doen (fiscaal) bij een overlijden. Bijvoorbeeld bij het doen van belastingaangifte voor de overledene. Men krijgt gerichte informatie, op basis van zijn/haar situatie. Ook is er een handige checklist.
8 jul 2015 Nieuws

AFM rapport digitale pensioencommunicatie

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft een verkennend onderzoek gedaan naar digitale communicatie onder pensioenverzekeraars. Hieruit volgen goede praktijkvoorbeelden en concrete aanbevelingen voor pensioenuitvoerders.
9 jun 2015 Nieuws

Communicatie over pensioenopbouw tijdens WW

Staatssecretaris J. Klijnsma schrijft in een Kamerbrief over hoe de informatieverstrekking over pensioenopbouw tijdens werkloosheid geregeld is, hoe dit in de praktijk werkt en geeft aan dat pensioenuitvoerders ook aandacht besteden aan de informatieverstrekking over het nabestaandenpensioen op risicobasis.
24 sep 2014 Nieuws

Online toolkit Pensioen3daagse

Voor deelnemende partijen aan de Pensioen3daagse (28, 29 en 30 oktober) heeft Wijzer in geldzaken een set presentaties, communicatiemiddelen en uitingen ontwikkeld, die elke deelnemer kan inzetten om de Pensioen3daagse 2014 tot een succes te maken.
8 mei 2014 Nieuws

Waarom kiezen mensen voor een financieel planner?

Uit onderzoek onder Nederlanders met een bovengemiddeld inkomen blijkt dat 82% vindt dat FFP-leden (financieel planners die aangesloten zijn bij de Federatie Financieel Planners) deskundig zijn. Verder vindt maar liefst 91 % van de ondervraagden dat financieel planners met het FFP-keurmerk goed op de hoogte zijn van actualiteiten omtrent wet- en regelgeving.
 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2019. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.