Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
 
8 aug 2018 Nieuws

Inkomensontwikkeling een- en tweeverdieners

Tussen 2006 en 2016 is het gemiddelde besteedbare inkomen van tweeverdieners gestegen, terwijl het voor eenverdieners met partner en eventueel gezin in diezelfde periode afnam. Dat blijkt uit nieuw onderzoek van het CBS.
12 feb 2018 Nieuws

Kamervragen over dubbele belastingheffing over pensioenen

Staatssecretaris Snel schrijft in antwoord op Kamervragen dat belastingheffing voor inwoners van België die een pensioen uit Nederland ontvangen kan leiden tot dubbele belastingheffing als België deze pensioenen ook in de heffing betrekt. Deze situatie is onwenselijk.
22 jun 2015 Nieuws

Hoofdlijnen belastingherziening

Staatssecretaris Wiebes van Financiën heeft de Tweede Kamer geïnformeerd over de belastingherziening.
12 jun 2015 Nieuws

Kamerbrief inzake nadere informatie herziening belastingstelsel

Staatssecretaris Wiebes heeft de Tweede Kamer een brief met nadere informatie over de stelselherziening gestuurd. Op Prinsjesdag (2014) had het kabinet zijn ambities kenbaar gemaakt ten aanzien van een herziening van het belastingstelsel. Wiebes geeft aan dat de afgelopen periode intensief overleg heeft plaatsgevonden over de mogelijkheden om de lasten op arbeid te verlagen en het belastingstelsel te vereenvoudigen. Voor het zomerreces wil Wiebes gesprekken daarover voortzetten met andere partijen in de Tweede Kamer.
9 jan 2013 Kennis

Aanpassingen eindejaarsbericht belastingtarieven 2013

LET OP: UPDATE eerder bericht
Het overzicht van wijzigingen in de belastingheffing per 1 januari 2013 is op enkele onderdelen aangepast.
12 nov 2012 Nieuws

Belastingverlaging van de baan

Volgens De Telegraaf gaan de belastingtarieven in het nieuwe plan juist omhoog om aan de nivelleringswens van de sociaaldemocraten te voldoen. Met name midden- en hogere inkomens en huizenbezitters zullen hier last van krijgen.
19 okt 2012 Nieuws

Aanpak commissie-Van Dijkhuizen schaadt pensioen en woningmarkt

Dat stelt het Verbond van Verzekeraars in een eerste reactie op het rapport-Van Dijkhuizen. Het interim-rapport van de commissie-Van Dijkhuizen over het toekomstig belastingstelsel streeft sympathieke doelen na, maar heeft op het gebied van de woningmarkt en het pensioenstelsel onbedoeld negatieve gevolgen.
17 okt 2012 Nieuws

Economische effecten pakket Commissie Van Dijkhuizen

Staatssecretaris Weekers van Financiën heeft op 9 februari 2012 een belastingcommissie inkomstenbelasting en toeslagen ingesteld, de Commissie Van Dijkhuizen (CVD). De CVD heeft het CPB verzocht een analyse te maken van de budgettaire, koopkracht- en macro-economische effecten van een pakket van maatregelen. Dit rapport is als download beschikbaar en wij hebben een paar punten uitgelicht.
 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2017. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.