Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
 
14 mrt 2019 Nieuws

Rapport ‘De kwaliteit en onafhankelijkheid van woningtaxaties’

Minister Ollongren heeft de Tweede Kamer het rapport ‘De kwaliteit en onafhankelijkheid van woningtaxaties’ aan toegezonden.
23 mrt 2017 Nieuws

Taxeren op oppervlakte

De Waarderingskamer heeft het besluit genomen om met een overgangstermijn van vijf jaar alle gemeenten en uitvoeringsorganisaties de woningen verplicht te laten taxeren op basis van de gebruiksoppervlakte. De belangrijkste reden daartoe is dat dit beter aansluit bij de markt. Immers in nagenoeg alle (internet) advertenties voor de verkoop van woningen staat de gebruiksoppervlakte van de woning centraal.
20 mrt 2015 Nieuws

Effect taxateurwissel op waardering beleggings-vastgoed

Wisselen van taxateur leidt op de Nederlandse kantorenmarkt tot een neerwaarts effect van gemiddeld 8,8%. Voor woningen en winkels is wel een negatief effect aangetroffen, maar het effect is niet significant. Dit effect wordt veroorzaakt doordat taxateurs die een object hertaxeren gebruikmaken van referentieobjecten die een transactiedatum hebben die verder in het verleden ligt dan taxateurs die een object voor het eerst taxeren. Deze ‘oudere’ referenties kennen een gemiddeld genomen hoger bruto aanvangsrendement. Dat leidt, ceteris paribus, tot lagere taxatiewaarden.
26 okt 2012 Nieuws

Bedrijfsmatig vastgoed beter waarderen

Het Platform Taxateurs en Accountants (PTA) heeft haar rapport 'Goed gewaardeerd vastgoed - 27 aanbevelingen voor taxeren en taxatierapporten' aangeboden aan de NBA.
 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2019. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.