Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
 
16 okt 2017 Nieuws

Regeerakkoord meevaller voor 5,4 miljoen werkenden

Er zijn 5,4 miljoen werkenden waarvan het hoogste belastingtarief volgens het nieuwe regeerakkoord onder Rutte III omlaag zal gaan. Het gaat om 570 duizend personen die in de huidige vierde en hoogste schijf van de inkomstenbelasting vallen en 4,8 miljoen personen in de huidige tweede en derde schijf. Voor de 2,1 miljoen werkenden die (alleen) in de eerste schijf vallen, gaat het belastingtarief licht omhoog. Dit meldt het CBS naar aanleiding van vragen uit diverse media.
11 okt 2017 Nieuws

Regeerakkoord 'Vertrouwen in de toekomst'

Op 10 oktober 2017 het regeerakkoord 'Vertrouwen in de toekomst' gepresenteerd. Hieronder een selectie uit dit regeerakkoord.
6 okt 2017 Nieuws

Hypotheekrente op de schop

Diverse bronnen hebben aan de NOS bevestigd dat de hypotheekrenteaftrek vanaf 2020 versneld afgebouwd gaat worden. Tenminste, dat staat in het conceptregeerakkoord van VVD, CDA, D66 en ChristenUnie.
18 nov 2014 Nieuws

Wetsvoorstel versnelde verhoging AOW-leeftijd

De AOW-leeftijd gaat, zoals in het regeerakkoord aangekondigd, vanaf 2016 versneld omhoog: naar 66 jaar in 2018 en 67 jaar in 2021 (zie tabel). Voor mensen met een lager inkomen geldt een tijdelijke overbruggingsregeling, onder de voorwaarden uit het Sociaal Akkoord. Dat betekent dat mensen die voor 1 januari 2013 deelnamen aan een VUT of prepensioen of vergelijkbare regeling recht hebben op een overbruggingsuitkering op minimumniveau.
24 jan 2013 Nieuws

Klijnsma kiest voor ruime doelgroep Overbruggingsregeling AOW

Meer mensen komen in aanmerking voor de overbruggingsregeling AOW. De regeling is bedoeld voor mensen met een inkomen beneden 150% WML, die tijdelijk minder inkomen hebben door de geleidelijke verhoging van de AOW-leeftijd. Hieronder de verdere uitwerking van de doelgroep, toegang en inhoud van de regeling.
13 nov 2012 Nieuws

Wijzigingen in Regeerakkoord

De wijzigingen in het Regeerakkoord zijn in een kort overzicht samengevat. Zie voor een uitgebreidere uiteenzetting de publicatie van het CPB - zie onderstaand artikel.
9 nov 2012 Nieuws

Nadere toelichting door CPB op de koopkrachtgevolgen Regeerakkoord

Berichtgeving van diverse kanten suggereert grote gevolgen van het Regeerakkoord voor de koopkracht van specifieke huishoudens, met name door de introductie van de inkomensafhankelijke zorgpremie (iazp). Daardoor is onduidelijkheid ontstaan over de koopkrachteffecten van het Regeerakkoord.
8 nov 2012 Nieuws

Voorstellen naar Tweede Kamer 'Aanbiedingsbrief bij pakket Belastingplan 2013'

Aanbiedingsbrief van staatssecretaris Weekers (Fin) en minister Blok (BZK) bij de nota naar aanleiding van het nader verslag inzake de wetsvoorstellen Belastingplan 2013, Overige Fiscale Maatregelen 2013, Wet herziening fiscale behandeling woon-werkverkeer, Wet elektronische registratie notariële akten, Wet herziening fiscale behandeling eigen woning en Wet verhuurderheffing.
7 nov 2012 Nieuws

Verbond en NVM: regeerakkoord dwingt tot heroverweging woningmaatregelen Lenteakkoord

In een gezamenlijke brandbrief aan de Tweede Kamer waarschuwen het Verbond van Verzekeraars en de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) voor grote uitvoeringsproblemen en negatieve effecten bij invoering van de Kunduz-maatregel voor nieuwe hypotheken per 1 januari 2013.
7 nov 2012 Nieuws

De Hypotheekshop rekent regeerakkoord voor huizenbezitters door

Hypotheekrenteaftrek.nl maakt persoonlijke gevolgen nieuwe kabinet inzichtelijk. De Hypotheekshop heeft een online instrument ontwikkeld die Nederlanders laat zien wat de inperking van de hypotheekrenteaftrek voor hun portemonnee betekent. Uit het veelbesproken regeerakkoord blijkt dat de maandelijkse hypotheeklasten omhoog gaan. Wat dit voor een huizenbezitter betekent, is nu eenvoudig online op te zoeken.
Getoond 1 tot 10 van 14. Er zijn meer pagina's.
 

Adresgegevens

Fintool
Postbus 224
2700 AE Zoetermeer

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl
Fintool bv © 2003/2017. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.