Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
 
13 mrt 2013 Nieuws

Nog geen beursgang voor ABN Amro

Volgens minister Dijsselbloem gaat de ABN Amro voorlopig niet naar de beurs. Dit zei hij gisteren bij RTL Z. Dijsselbloem zei: ,,Daar zijn de marktomstandigheden niet naar'.
12 mrt 2013 Nieuws

Voortgangsbericht commissie Van Dijkhuizen

De commissie Van Dijkhuizen heeft haar voortgangsbericht 'Verkenning rol van institutionele beleggers bij hypothecaire woningfinanciering' - zie download - aan minister Blok (Wonen en Rijksdienst) gestuurd. De resultaten worden overgedragen aan de werkgroep Kroes, die er nu verder mee aan de slag gaat.
7 dec 2012 Nieuws

Kees van Dijkhuizen gaat rol pensioenfondsen bij hypotheken verkennen

Minister Blok voor Wonen en Rijksdienst heeft Kees van Dijkhuizen, voormalig Thesaurier-Generaal van het ministerie van Financiën, thans vice-voorzitter van de bank NIBC, bereid gevonden te verkennen of de rol van institutionele beleggers, waaronder de Nederlandse pensioenfondsen en verzekeraars, bij de hypothecaire woningfinanciering kan worden vergroot.
29 nov 2012 Nieuws

Nederlandse schaduwbankwezen minder groot dan het op het eerste gezicht lijkt schrijft DNB

Door de kredietcrisis staat schaduwbankieren internationaal hoog op de agenda. Schaduwbanken zijn niet-bancaire instellingen die zijn betrokken bij het aantrekken of uitlenen van geld. Onderzoek van DNB laat zien dat het Nederlandse schaduwbankwezen weliswaar omvangrijk is, maar veel minder groot dan soms wordt aangenomen.
 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2019. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.