Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
 
29 mei 2018 Nieuws

Kamervragen over de kosten van een hypotheek

Minister Hoekstra beantwoorde vragen van de Tweede Kamer naar aanleiding van berichtgeving over de kosten voor huizenkopers bij het verkrijgen van een hypotheek. De goedkoopste hypotheek hoeft niet altijd de best passende hypotheek te zijn, aldus minister W.B. Hoekstra.
1 mrt 2018 Nieuws

Wft regels voor vergelijkingssites

Als vergelijkingswebsites hun klanten financiële producten laten vergelijken, kan er sprake zijn van adviseren volgens de Wet op het financieel toezicht (Wft). Ook als de indruk wordt gewekt dat het om ‘execution only’-dienstverlening gaat. Dit blijkt uit onderzoek van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).
15 nov 2017 Nieuws

ZN: Consumentenbond geeft ongenuanceerd beeld van contractering

Zorgverzekeraars Nederland (ZN) constateert dat de Consumentenbond ook dit jaar weer onrust creëert met ongenuanceerde berichtgeving over contracteringsafspraken. Al jaren vergelijkt en verkoopt de Consumentenbond zorgverzekeringen. Volgens ZN zou de Consumentenbond juist daarom beter moeten weten hoe het contracteringsproces verloopt. Bij het sluiten van een zorgovereenkomst zijn immers twee partijen betrokken: de zorgverzekeraar én de zorgverlener. Contracteren is een gezamenlijke verantwoordelijkheid.
11 mei 2017 Nieuws

ACM pleit voor meer transparantie bij online reviews

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft in het kader van haar agendathema ‘de online consument’ een verkenning uitgevoerd naar online reviews. Een online review is een beoordeling van een consument van een product of dienst.
23 dec 2016 Nieuws

NZa mag informatie over zorgkosten per zorgaanbieder niet openbaar maken

De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) heeft terecht geweigerd informatie openbaar te maken over gedeclareerde zorgproducten per zorgaanbieder uit het zogenoemde landelijke Diagnose Behandeling Combinatie (DBC)-Informatiesysteem. Dat heeft de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State bepaald in een uitspraak van 21 december 2016. Zij bevestigt hiermee in hoger beroep de uitspraak van de rechtbank Amsterdam die in oktober 2015 tot hetzelfde oordeel is gekomen. Tegen de uitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak is geen hoger beroep mogelijk.
3 okt 2016 Nieuws

Transparantie provisies vergelijkingssites zorgpolissen

Minister Schippers informeert de Tweede Kamer over de resultaten van de inzet om de door zorgverzekeraars betaalde provisies aan vergelijkingssites transparanter te maken.
4 feb 2016 Nieuws

Kabinetsreactie op het groenboek over financiële retaildiensten

Het groenboek onderzoekt een belangrijk en actueel onderwerp, namelijk hoe de Europese interne markt voor financiële retaildiensten kan worden bevorderd. Gebrek aan concurrentie op de markt voor financiële retaildiensten wordt veroorzaakt door zowel belemmeringen voor grensoverschrijdende activiteiten aan de aanbodkant als overstapdrempels aan de vraagkant.
17 sep 2015 Nieuws

Kamerbrief inzake antwoorden op kamervragenover nummerportabiliteit

Minister Dijsselbloem van Financiën stuurt de Tweede Kamer antwoorden op Kamervragen over nummerportabiliteit. De minister schrijft dat hij het belang onderschrijft van het gemakkelijk over kunnen stappen naar een andere bank met behoud van het eigen nummer.
26 feb 2015 Nieuws

Zorgverzekeraars verantwoordelijk voor juiste informatievoorziening via vergelijkingssites

Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, mw. E.I. Schippers geeft uitgebreid antwoord op kamervragen over de verantwoordelijkheid van zorgverzekeraars voor juiste informatievoorziening via vergelijkingssites.
13 feb 2015 Nieuws

Schippers: Geen door overheid beheerde zorgvergelijkingswebsite

Minister Schippers (VWS) schrijft in een uitgebreide brief aan de Tweede Kamer haar reactie op onderzoeken over vergelijkingssites voor zorg. Het gaat om onderzoeken van de Autoriteit Consument en Markt (ACM), de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM).
Getoond 1 tot 10 van 41. Er zijn meer pagina's.
 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2017. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.