Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
 
16 apr 2018 Nieuws

Particulieren worstelen met de financiële administratie

De ene rekening komt per e-mail binnen, de andere staat in de mijn-omgeving en de volgende wordt automatisch afgeschreven. Minstens 40 procent van de Nederlanders heeft moeite om het overzicht over hun financiële administratie te bewaren. Zij hebben vaker betalingsachterstanden en staan vaker rood dan mensen die hun administratie volledig op orde hebben. Dit blijkt uit het rapport Financiële administratie 2018 van het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud).
30 mei 2011 Nieuws

EU wil bankregels niet versoepelen

Anders dan vrijdag werd beweerd, wil de Europese Unie de regels voor Europese banken niet versoepelen. Europees Commissaris Barnier van Interne Markt sprak mediaberichten tegen die dat beweerden.
4 apr 2011 Nieuws

Invoering IFSR kost miljarden

De invoering van nieuwe boekhoudregels (IFRS) bij verzekeraars gaat miljarden kosten. Die kosten zullen naar verwachting afgewenteld worden op de consument. Dat valt af te leiden uit het KPMG rapport The New World for Insurance.
14 feb 2011 Nieuws

Lange hypotheken duurder

Hypotheken met lange rentevaste termijnen worden de komende jaren fors duurder door nieuwe toezichtsregels die banken veiliger moeten maken. Het is de zoveelste maatregel die het consumenten moeilijker maakt om aan een hypotheek te komen.
3 aug 2010 Nieuws

Verzekeraars terughoudend over nieuwe boekhoudregels

Verzekeraars zijn weinig enthousiast over het IASB-voorstel om de boekhoudregels te hervormen zodat verzekeringscontracten voortaan actueel en marktgericht moeten worden gewaardeerd. Dat meldt het Financieele Dagblad.
29 jul 2009 Nieuws

‘Boekhoudregels moeten overal hetzelfde worden’

Boekhoudregels voor de financiële verslaglegging moeten overal ter wereld hetzelfde worden. Dat stelt The Financial Crisis Advisory Group (FCAG), een speciale groep van financiële experts in een dinsdag gepresenteerd rapport. Daarin doen zij aanbevelingen voor de organisaties die de boekhoudregels in Europa en de Verenigde Staten bepalen.
 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2017. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.