Neem nu een abonnement op Fintool.nl
De betrouwbare vraagbaak voor financiƫle dienstverleners.
Abonneren Bekijk alle diensten

Permanent Aktueel met Fintool?

Als professioneel financieel adviseur moet en wilt u bijblijven en dat het liefst in zo weinig mogelijk (kostbare) tijd. Dat kan nu met Fintool.nl! Meld u nu aan als abonnee en krijg direct toegang tot de Kennisbank.

Fintool helpdesk (e-Mailservice)

20 Credits (Fintool abonnees ontvangen 60 Award-credits per jaar)
Twijfelt u over een onderdeel in uw advies? Leg uw vraag dan voor aan de Fintool Helpdesk. De deskundige Fintool Helpdesk helpt u met het nemen van belangrijke beslissingen op klantdossierniveau. Beslissingen die van grote invloed kunnen zijn op de kwaliteit van uw advies. En waar u graag een professionele second opinion over wilt, opdat u zekerheid over de kwaliteit van uw advies krijgt.

De Helpdesk bestaat al meer dan 14 jaar. Veel abonnees van Fintool maken regelmatig gebruik van de Helpdesk om zo tot de juiste adviezen te komen.

 

Iedere Fintool abonnee ontvangt maandelijks 5 zogenaamde Award-credits. Dat zijn er dus per jaar 60. Het stellen van een vraag aan de helpdesk kost 20 credits. U kunt ook credits bijkopen als u tekort komt. Dat kan omdat u misschien vaker van de helpdesk gebruik maakt of omdat u andere extra diensten afneemt.

 

U kunt rekenen op een maximale behandeltijd van 24 uur.

Alleen abonnees van Fintool hebben toegang tot dit onderdeel. Log graag in of neem een abonnement.

Adresgegevens

Fintool

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl
KvK 27256668

Fintool bv © 2003/2024. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.