Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
2 jan 2017 Nieuws

VRKI 2017: attractiviteitlijst gewijzigd

In 2017 is de VRKI attractiviteitlijst gewijzigd voor de categorieën 'Mobiele telefoons' en 'Dranken zwak alcoholisch'. Voor beide categorieën geldt dat de attractiviteit is verlaagd naar aanleiding van actuele verzekeringsgegevens van het Verbond van Verzekeraars.
  • Dagelijkse e-mail nieuwsbrief
  • Kennisbank met 1000+ artikelen
  • Rekenmodellen en downloads
  • Persoonlijk archief
  • Inclusief Permanent Actueel module!!

Dit betekent dat deze goederen minder aantrekkelijk geworden zijn voor diefstal, en dat aan de beveiliging van deze goederen daarom minder zware eisen gesteld worden.

Attractiviteit

In bedrijven kunnen verschillende soorten goederen en/of inventaris aanwezig zijn, met een verschillende waarde en een verschillende attractiviteit. Naast de waarde van goederen en inventaris is de attractiviteit bepalend voor de risicoklasse van het bedrijf.

Het Verbond van Verzekeraars ziet toe op de actualiteit van de attractiviteitlijst. Op basis van actuele ontwikkelingen in de verzekeringsmarkt worden nieuwe attractieve goederen aan de lijst toegevoegd en inschalingen aangepast.

Downloads:

Bron: Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV)

Lees ook…

Herbouwwaardemeter 2017

De Herbouwwaardemeter woningen van het Verbond is een niet-bindend hulpmiddel voor verzekeraars en assurantieadviseurs om op een snelle, eenvoudige en globale manier de gemiddelde herbouwkosten van woningen vast te stellen. De Herbouwwaardemeter bestaat uit een invulformulier en een toelichting. Het formulier wordt in principe ieder jaar aangepast aan de dan geldende herbouwkosten. De Herbouwwaardemeter is niet bedoeld voor gebruik door consumenten.

Rubrieken

Dossiers

Opvoerdatum

2 jan 2017

Laatst gewijzigd

2 jan 2017

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2019. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.