Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
10 apr 2019 Nieuws

Statistieken Wft Examens

Het CDFD publiceert één keer per kwartaal de cijfers van het lopende PE-jaar.
  • Dagelijkse e-mail nieuwsbrief
  • Kennisbank met 1000+ artikelen
  • Rekenmodellen en downloads
  • Persoonlijk archief
  • Inclusief Permanent Actueel module!!

In dit document treft u de cijfers aan met betrekking tot de slagingspercentages en aantallen afgenomen Wft-examens over de periode april 2018 tot en met maart 2019.


Download: "Statistieken Wft Examens in de periode april 2018 tot en met maart 2019" (pdf, 3 pagina's)

 

Bron: CDFD

Downloads

Downloads zijn alleen beschikbaar voor abonnees. Log graag in of neem een abonnement.

Lees ook…

Regeling bijzondere examens gepubliceerd

Met de introductie van het 'bijzonder examen' is het opnieuw behalen van het diploma voor een bepaalde beroepskwalificatie daardoor niet noodzakelijk bij verlies van de adviesbevoegdheid.

Wijzigingsregeling Nationaal regime MiFID II

Deze regeling wijzigt het in de Vrijstellingsregeling Wft opgenomen Nationaal regime. Dit Nationaal regime is geïntroduceerd in 2008 in het kader van de richtlijn markten in financiële instrumenten (MiFID I). Deze richtlijn is vervangen door de richtlijn markten voor financiële instrumenten 2014 (MiFID II) die per 3 januari 2018 van toepassing is geworden. Het Nationaal regime wordt door middel van deze regeling in lijn gebracht met de nieuwe artikelen die in de Wet op het financieel toezicht (Wft) zijn opgenomen ter implementatie van MiFID II.

Legestarieven centrale examenbank Wft

Deze regeling wijzigt het legestarief voor initiële-examens en PE-examens in de Regeling tarief centrale examenbank Wft 2015 en bepaalt een legestarief voor bijzondere examens. Het door exameninstituten verschuldigde tarief per afgenomen Wft-examen wordt met ingang van 1 april 2019 vastgesteld op € 60,–. Voor bijzondere examens zal het verschuldigde tarief € 80,– gaan bedragen.

Inhoud PE-examens en aanpassing toetstermen vanaf 1 april 2019

Met ingang van 1 april 2019 worden de initiële en PE-examens aangepast. Tegelijkertijd worden ook de eind- en toetstermen aangepast. Deze wijzigingen zijn gebaseerd op het advies ‘Wft ontwikkelingen 2019’ dat door de Minister van Financiën is overgenomen.

Statistieken Wft Examens

Het CDFD publiceert één keer per kwartaal de cijfers van het lopende PE-jaar op de website. In dit document treft u de cijfers aan met betrekking tot de slagingspercentages en aantallen afgenomen Wft-examens over de periode april 2018 tot en met december 2018.

Rubrieken

Dossiers

Opvoerdatum

10 apr 2019

Laatst gewijzigd

10 apr 2019

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2021. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.