Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
17 apr 2020 Nieuws

Overgangstermijn maatregelen keyless entry verlengd

De Commissie van Belanghebbenden van het CCV heeft besloten de overgangstermijn van de eisen voor reeds goedgekeurde systemen op bestaande modellen (CCV Keuringsvoorschrift KE01 “Keyless Entry/Start”) met een half jaar te verlengen.
  • Dagelijkse e-mail nieuwsbrief
  • Kennisbank met 1000+ artikelen
  • Rekenmodellen en downloads
  • Persoonlijk archief
  • Inclusief Permanent Actueel module!!

Dit betekent dat het per 1 januari 2021 niet meer mogelijk is een certificaat te ontvangen voor een voertuig met keyless entry/start zonder goedgekeurde aanvullende maatregel. Voor die datum uitgegeven certificaten blijven geldig.

Vanaf 1 januari 2021 wordt op de lijst van goedgekeurde systemen aangegeven welke voertuigen een aanvullende maatregel behoeven. Dit wordt ook op het certificaat aangegeven met de tekst “aanvullende maatregel noodzakelijk”. Aanvullende maatregelen kunnen door de importeur/fabrikant of door een after market leverancier worden aangeboden om apart te worden gecertificeerd.

Bron: Het CCV

Lees ook…

Aangescherpte eisen

De keuringseisen van het keurmerk voor voertuigbeveiliging worden per 1 juli 2019 aangescherpt. Vanaf die datum wordt het keurmerk uitsluitend toegekend aan voertuigen met een beveiligingssysteem dat bestand is tegen relay attack.

Rubrieken

Dossiers

Opvoerdatum

17 apr 2020

Laatst gewijzigd

17 apr 2020

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2021. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.