Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
1 feb 2021 Nieuws

Schuldenknooppunt

Het Schuldenknooppunt is officieel van start gegaan. Via één centraal knooppunt kunnen schuldhulpverleners en schuldeisers vanaf nu digitaal communiceren. Snel, betrouwbaar, veilig en uniform. Mensen met financiële problemen worden zo sneller, beter en efficiënter geholpen bij het regelen van hun schulden. Dat meldt NVVK.
  • Dagelijkse e-mail nieuwsbrief
  • Kennisbank met 1000+ artikelen
  • Rekenmodellen en downloads
  • Persoonlijk archief
  • Inclusief Permanent Actueel module!!

Schuldregeling binnen drie weken

Het Schuldenknooppunt is een digitale oplossing voor communicatie tussen partijen die samenwerken om schuld­regelingen tot stand te brengen. Dat zijn schuldhulpverleners en schuldeisers, zoals zorg­verzekeraars, energie­leveranciers en belasting­organisaties. Het Schuldenknooppunt maakt een schuldregeling binnen 3 weken mogelijk als alle schuldhulpverleners en schuldeisers aansluiten op het Schuldenknooppunt.

Aangesloten op de praktijk

Het Schuldenknooppunt is gestart als initiatief van de NVVK en de VNG en gerealiseerd met ondersteuning van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

Website: Schuldenknooppunt.nl


Bron: NVVK

Lees ook…

Kamervragen over BKR-registratie bij de start van schuldhulpverlening

Minister Koolmees gaf antwoord op Kamervragen over 'BKR registratie bij de start van schuldhulpverlening'.

Geldfit Zakelijk

Geldfit Zakelijk is de nieuwe online test voor ondernemers en zzp-ers die vandaag (27/10/2020) door de Nederlandse Schuldhulproute, in samenwerking met ondernemersorganisaties, banken en verzekeraars, gelanceerd wordt. Via de gratis test op de website kunnen ondernemers en zzp’ers bekijken hoe zij er financieel voor staan en waar ze terecht kunnen voor hulp.

Rubrieken

Dossiers

Opvoerdatum

1 feb 2021

Laatst gewijzigd

1 feb 2021

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2021. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.