Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
4 jan 2008 Nieuws

Welke Financiële Diensten werkt samen met RE/MAX

Foto: Hans Koppes, General Manager RE/MAX FD (links) en Kenneth Wong Loi Sing, Account Director Welke FD (rechts) bezegelen de samenwerking.
  • Dagelijkse e-mail nieuwsbrief
  • Kennisbank met 1000+ artikelen
  • Rekenmodellen en downloads
  • Persoonlijk archief
  • Inclusief Permanent Actueel module!!

De samenwerking met Welke Financiële Diensten is voor RE/MAX van grote betekenis. Hans Koppes, General Manager RE/MAX Financiële Diensten: “Wij zijn zeer verheugd over de samenwerking met Welke.

In de praktijk betekent dit dat RE/MAX financieel adviseurs voortaan kunnen kiezen uit een breder aanbod van hypotheekproducten en de doorlooptijd van hypotheken aanzienlijk kan worden verkort, daar Welke voor een groot aantal geldverstrekkers finaal akkoord op locatie heeft.”

Maar de samenwerking gaat nog een stapje verder dan uitsluitend een breder aanbod en een snelle dienstverlening. Ben Steenwijk, Commercieel Directeur Welke Financiële Diensten: “In de verkennende gesprekken voorafgaand aan onze samenwerking is onder andere de mogelijkheid tot het voeren van een gelabeld product via Welke veelvuldig ter sprake gekomen. Daar waar intermediairs en inkoopcombinaties tot voor kort afhankelijk waren van de producten die de geldverstrekkers aanboden, draaien wij nu de rollen om. Welke is in staat producten te ontwikkelen die aan de specifieke wensen van onze klanten voldoen. Wij verwachten op deze wijze een bijdrage te kunnen leveren aan het succes van RE/MAX.”

Rubrieken

Opvoerdatum

4 jan 2008

Laatst gewijzigd

4 jan 2008

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2020. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.