Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
21 mei 2008 Nieuws

StercK biedt leden korting op Wft-Support

Serviceprovider StercK heeft deze week een overeenkomst getekend met Quality Care FinanciƫleBranche om de aangesloten kantoren te helpen bij de implementatie en verankering van de Wft-eisen in hun organisatie.
  • Dagelijkse e-mail nieuwsbrief
  • Kennisbank met 1000+ artikelen
  • Rekenmodellen en downloads
  • Persoonlijk archief
  • Inclusief Permanent Actueel module!!

Door de overeenkomst krijgen de ruim 1.800 bij StercK aangesloten kantoren voordeel op het abonnement ‘Wft Support’ van Quality Care FinanciëleBranche. Quality Care biedt naast informatie over wet- en regelgeving en voorbeelden voor een invulling van de open normen van de Wft, een persoonlijk bezoek van een kwaliteitsdeskundige die adviseert en ondersteunt op Wft-gebied.

 

StercK vind het belangrijk dat haar deelnemers voldoen aan de Wft-eisen. Indra Frishert, Manager Inkoop & Productmanagement van StercK: “De wetgeving kan ingewikkeld zijn en wij reiken onze deelnemers daarom graag de benodigde hulpmiddelen aan om hierin een balans te vinden. Wij beseffen dat professionele hulp hierbij niet alleen gewenst, maar eigenlijk ook noodzakelijk is. Daarom zien wij in de Wft-Support van Quality Care FinanciëleBranche een goede aanvulling op ons assortiment”.

 

Bron: Persbericht StercK, 20-05-2008

Rubrieken

Opvoerdatum

21 mei 2008

Laatst gewijzigd

21 mei 2008

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2020. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.