Neem nu een abonnement op Fintool.nl
De betrouwbare vraagbaak voor financiële dienstverleners.
Abonneren Bekijk alle diensten
 
10 mrt 2021 Nieuws

Consultatie maatschappelijke BV (BVm) volgende stap in erkenning sociale ondernemers

De nieuwe status voor Nederlandse bedrijven die ondernemen met een sociaal of maatschappelijk doel, is een stap dichterbij.
29 okt 2019 Nieuws

Hypotheekadviseur moet van acceptatiebeleid gekozen geldverstrekker op de hoogte zijn

Een andere kredietverstrekker dan de Bank heeft Consumenten in 2011 een hypothecaire geldlening verstrekt voor de financiering van de aankoop van een woning. De woning is onder toepasselijkheid van een ‘Slimmer Kopen-regeling’ van de woningcorporatie gekocht.
31 mrt 2014 Nieuws

Commissie verzekeraars ingesteld

De ministerraad heeft op voorstel van minister Dijsselbloem van Financiën ingestemd met de instelling van de onafhankelijke Commissie verzekeraars. Deze commissie zal onderzoeken hoe de verzekeringssector zijn maatschappelijke rol toekomstbestendig kan vervullen. Deze rol bestaat onder meer uit het spreiden en beheersbaar maken van risico’s en het verzorgen van langetermijninvesteringen in de economie.
16 mei 2013 Nieuws

Independer neemt scores Eerlijke Bankwijzer in vergelijking mee

De Eerlijke Bankwijzer vergelijkt de elf belangrijkste aanbieders van particuliere betaal- en spaarrekeningen op de Nederlandse markt op duurzaamheid. De Eerlijke Bankwijzer is een initiatief van Oxfam Novib, Amnesty International, Milieudefensie, FNV, Dierenbescherming en IKV Pax Christi
24 okt 2011 Nieuws

Pensioenfondsen steeds duurzamer

Kleine pensioenfondsen beleggen minder duurzaam dan grote. Dat blijkt uit jaarlijks onderzoek door de Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling (VBDO).
23 mei 2011 Nieuws

Slechte rapportcijfers voor Nederlandse spaarbanken

Verhuis je geld! heeft de 15 grootste banken onderzocht op waarden en normen en op spaarrentebeleid. De Nederlandse spaarbanken blijken er op dit gebied niet best voor te staan. Er vallen veel onvoldoendes.
 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2021. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.