Neem nu een abonnement op Fintool.nl
De betrouwbare vraagbaak voor financiële dienstverleners.
Abonneren Bekijk alle diensten
 
5 apr 2023 Nieuws

Voortgang uitwerking arbeidsmarktpakket

De hoofdlijnenbrief beschrijft dat er een verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandigen komt. Dit biedt een financieel vangnet voor zelfstandigen die arbeidsongeschikt raken. Ook voorkomt het dat risico’s worden afgewenteld op de samenleving. Dit is zowel afgesproken in het coalitieakkoord als in het Pensioenakkoord.
15 feb 2016 Nieuws

FNV: Pilots voor reparatie WW

Raet gaat binnenkort diverse pilots draaien. Deze pilots vormen proeftuinen voor de reparatie van de WW. Zij gaan proefdraaien bij drie cao trajecten die komende periode starten. Dat meldt FNV.
4 dec 2014 Nieuws

Nieuwe site www.sectorplannen.nl

Op www.sectorplannen.nl treft u alle informatie over de sectorplannen centraal bij elkaar. Er is een overzicht te vinden van alle beschikbare sectorplannen, uitleg over de achtergrond van de plannen, de maatregelen die er in voorkomen en de partijen die hier een rol in spelen. Tevens zijn op deze site alle nieuwsberichten en Kamerbrieven terug te vinden die over de sectorplannen verschenen zijn.
15 apr 2013 Nieuws

Overzicht aanpassingen WW als Sociaal Akkoord overgenomen wordt

Uit een enquête van Maurice de Hond blijkt dat een meerderheid van de Nederlanders het sociaal akkoord steunt, schrijft Elsevier. Ongeveer 45 procent van de ondervraagden heeft een positief oordeel over de kabinetsplannen. Veertig procent moet het nog bezien en 17 procent is uitgesproken negatief. Hieronder een overzicht van de aanpassingen van de WW.
 

Adresgegevens

Fintool

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl
KvK 27256668

Fintool bv © 2003/2024. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.