Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
 
24 sep 2020 Nieuws

Lichte daling claims bij schadeverzekeraars

Verzekeringsclaims bij schadeverzekeraars dalen in het tweede kwartaal van 2020 met 5% van 2,88 naar 2,74 miljard euro. Vooral de omvang van autoverzekeringsclaims is gedaald omdat er wegens de coronacrisis minder gereden werd. Claims met betrekking tot arbeidsongeschiktheid en ziekteverzuim zijn gestegen. Dat meldt DNB.
6 dec 2013 Nieuws

Schade 5 december-storm valt relatief mee

De storm die op Sinterklaasmiddag en -avond over het land raasde heeft met name in de noordelijke en westelijke kustgebieden voor schade gezorgd. Volgens eerste schattingen van het Verbond van Verzekeraars valt de schade relatief mee en komt deze naar verwachting – exclusief de overheid en landbouwsector – uit op een bedrag tussen de 5 á 10 miljoen euro. De waterschade door overstroming is nog onbekend.
29 okt 2013 Nieuws

Aanzienlijke schade bij oktoberstorm: 95 miljoen

De oktoberstorm die gisteren over ons land raasde heeft aanzienlijke schade veroorzaakt. Volgens eerste schattingen van het Verbond van Verzekeraars bedraagt de schade, uitgezonderd de overheids- en landbouwsector, zeker 95 miljoen euro. Verzekeraars zetten de komende dagen extra mankracht in, om de claims op inboedel-, opstal- en autoverzekeringen snel te kunnen verwerken.
 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2020. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.