Neem nu een abonnement op Fintool.nl
De betrouwbare vraagbaak voor financiële dienstverleners.
Abonneren Bekijk alle diensten
 
23 nov 2021 Nieuws

Kamervragen over zonnepanelen op daken

Staatssecretaris Yesilgöz-Zegerius gaf antwoord op vragen over zonnepanelen op daken.
14 okt 2015 Nieuws

Nieuwe woningen door hergebruik panden

Sinds begin 2012 zijn er per jaar ruim 11 duizend woningen bijgekomen door (delen van) bestaande gebouwen om te vormen tot woningen. Vooral kantoor- en winkelpanden werden vaak tot woningen verbouwd. Dit meldt CBS op basis van een eerste onderzoek over transformaties op de woningmarkt.
21 jan 2013 Kennis

Grootaandeelhouder houdt bedrijfspand privé

Als een pand aan de eigen BV wordt verhuurd, is de zogenaamde tbs-regeling van toepassing. Het pand is belast in box 1. Ook de winst bij verkoop is belast.
26 okt 2012 Nieuws

Bedrijfsmatig vastgoed beter waarderen

Het Platform Taxateurs en Accountants (PTA) heeft haar rapport 'Goed gewaardeerd vastgoed - 27 aanbevelingen voor taxeren en taxatierapporten' aangeboden aan de NBA.
8 okt 2012 Nieuws

DNB: ‘Bank moet (commercieel) vastgoed jaarlijks waarderen’

Toezichthouder de Nederlandsche Bank (DNB) gaat banken vragen ieder jaar de waardering van het vastgoedonderpand door een taxateur te laten beoordelen, als een sterke waardedaling wordt vermoed. Dat zegt Paul Hilbers, divisiedirecteur toezicht beleid bij DNB tegen het FD.
31 aug 2012 Nieuws

Leiden hoogst gewaardeerd door ondernemers

Ondernemers in Leiden zijn het meest tevreden over het lokale vestigingsklimaat. Ook de regio's Almere-Lelystad en Enschede zijn populair bij bedrijven. Dat blijkt uit onderzoek van Deloitte.
21 sep 2011 Nieuws

Bedrijfsruimtemarkt komt iets op gang

De vraag naar bedrijfsruimten in Nederland heeft zich in de eerste helft van 2011 gunstig ontwikkeld. Gemeten in grote ruimten werd in de eerste zes maanden bijna 50% meer productie- en opslagruimte verhuurd en verkocht dan in dezelfde periode vorig jaar. Dat meldt de NVM.
4 mrt 2011 Nieuws

Bedrijven onderschatten risico milieuschade

Bedrijven realiseren zich niet dat milieuschade enorme financiële gevolgen kan hebben. Bedrijven kunnen geconfronteerd worden met hoge kosten doordat zij aansprakelijk worden gesteld voor milieuschade, zelfs als er geen sprake is van schuld. Veel bedrijven denken dat milieuschade alleen een risico vormt voor chemische bedrijven of bedrijven die werken met schadelijke stoffen.
18 nov 2010 Nieuws

MKB-ers onderschatten bedrijfsrisico's

Nog niet de helft van de ondernemers in het MKB geeft aan voldoende geld in kas te hebben om drie maanden kostendekkend te zijn. Daarbij heeft bijna 10 % van de MKB-ers geen maatregelen getroffen tegen de risico's van brand, 20% niet bij ziekteverzuim en bij bijna een kwart is de debiteurenstand hoger dan de jaarwinst. Dit blijkt uit onderzoek van ING onder 556 directeuren-grootaandeelhouders.
8 okt 2010 Nieuws

Bedrijven laks met brandveiligheid

Meer dan de helft van de 340 grootste Nederlandse ondernemingen die gevaarlijke stoffen opslaan, heeft de brandveiligheid niet goed voor elkaar. Dat zou blijken uit onderzoek van het ministerie van VROM, zo schrijft de Telegraaf vrijdag.
Getoond 1 tot 10 van 13. Er zijn meer pagina's.
 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl
KvK 27256668

Fintool bv © 2003/2021. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.