Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
 
11 jul 2019 Nieuws

Vernieuwing KopieID app

De KopieID app is vernieuwd. Met de KopieID app beschermt u uw identiteitsgegevens en maakt u zelf een veilige kopie van uw identiteitsdocument.
17 feb 2016 Nieuws

DNB: Geen aanscherping schoonheidscontrole van bankbiljetten

Er bestaat een Europese ondergrens voor de kwaliteit van bankbiljetten in omloop, omdat een goede kwaliteit belangrijk is voor machinale verwerking van bankbiljetten en bijdraagt aan het algemene vertrouwen van het publiek in de euro. Centrale banken besluiten echter om soms nog strenger te zijn, onder andere vanuit de gedachte dat het makkelijker is om valse biljetten te herkennen tussen schonere biljetten.
30 sep 2015 Nieuws

App voor controle eurobiljetten

DNB heeft een nieuwe app voor smartphones beschikbaar gesteld. Met deze app "Echt of Vals" kan men zelf eurobiljetten digitaal controleren op echtheid. Met behulp van de camera van de telefoon kan het eurobiljet gescand worden en herkent deze echtheidskenmerken.
30 sep 2015 Nieuws

KopieID app maakt misbruik met kopie identiteitsbewijs moeilijker

Identiteitsfraude plegen wordt moeilijker als mensen hun identiteit beter beschermen. Om mensen hierbij te helpen heeft het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) de KopieID app gelanceerd, waarbij mensen met hun smartphone gemakkelijk een veilige kopie van hun identiteitsbewijs kunnen maken.
17 jul 2015 Nieuws

Meer valse eurobiljetten onderschept in Nederland

Het aantal valse biljetten in Nederland is in het eerste halfjaar van 2015 toegenomen. De afgelopen zes maanden zijn 37.000 valse eurobiljetten onderschept, tegen 25.000 valse eurobiljetten die in de tweede helft van vorig jaar uit de roulatie werden gehaald. Het risico op het ontvangen van een vals biljet blijft laag.
10 apr 2013 Nieuws

Folder en poster over echtheidskenmerken nieuwe eurobiljetten

DNB heeft op haar site een folder en poster gepubliceerd over de echtheidskenmerken van de nieuwe serie bankbiljetten. Met hun verbeterde echtheidskenmerken is deze Europa-serie nog beter bestand tegen valsemunterij. En net als bij de eerste serie is de echtheid gemakkelijk te controleren. Kijken, voelen en kantelen is voldoende.
11 jan 2013 Nieuws

Aantal valse eurobiljetten in Nederland daalt

In 2012 is het aantal valse eurobiljetten in Nederland licht gedaald. In totaal zijn 29.300 valse biljetten onderschept en geregistreerd, tegen de 29.700 valse biljetten die in 2011 werden aangetroffen. 2011 en 2010 lieten reeds dalingen van het aantal valse biljetten zien van respectievelijk 25% en 28%.
 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2020. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.