Neem nu een abonnement op Fintool.nl
De betrouwbare vraagbaak voor financiële dienstverleners.
Abonneren Bekijk alle diensten
 
25 nov 2021 Nieuws

Ontwerp Wijzigingsbesluit financiële markten 2021

Dit besluit is een verzamelbesluit waarmee wijzigingen worden aangebracht in het Besluit Gedragstoezicht financiële ondernemingen Wft (BGfo), het Besluit prudentiële regels Wft (Bpr), het Besluit financiële markten BES, alsmede enige andere besluiten op het terrein van de financiële markten. Zo wordt o.a. provisietransparantie schadeverzekeringen en 'digitaal advies' behandeld.
15 jun 2021 Nieuws

BKR: Binnenkort tijdelijk geen online inzage

Van woensdag 16 juni 12.00 uur tot donderdag 24 juni 8.00 uur kun je je kredietgegevens niet online bij BKR opvragen. Dat komt doordat ze (BKR) werken aan een nieuw kredietinformatiesysteem.
25 mrt 2021 Nieuws

Landelijke uitrol online verlengen rijbewijs

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat heeft besloten de digitale aanvraag voor de verlenging van het rijbewijs landelijk in te voeren.
25 feb 2021 Nieuws

Jongeren bankieren veel onveiliger dan ouderen

Bankpasje ‘uitlenen’, nooit betalingen controleren en toestel- of pincode niet afschermen: jongeren tussen de 18 en 24 jaar doen het tot vijf keer vaker dan zestigplussers. Daardoor zijn ze kwetsbaar voor fraude met mobiel bankieren, internetbankieren en hun betaalpas.
30 jul 2020 Nieuws

Mobiele telefoon en spaarrekening

Consument klaagt over een voorwaarde die de Bank stelt voor het gebruik van een online spaarrekening: de beschikbaarheid over een mobiele telefoon met een mobiel nummer. Hij heeft geen mobiele telefoon, waardoor hij geen nieuw wachtwoord voor de online spaarrekening kan instellen.
20 apr 2020 Nieuws

Digitaal passeren

De Tweede Kamer heeft ingestemd met de Tijdelijke wet COVID-19 Justitie en Veiligheid die de inzet van digitale middelen bij het passeren van akten in noodsituaties mogelijk maakt.
11 okt 2016 Nieuws

NVM pilot niet succesvol

De pilot van de NVM om huizen via internetveilingen te verkopen is vooralsnog tegengevallen. Een experiment in Groningen leverde slechts een kwart van het gewenste aantal verkopen op.
8 jul 2015 Nieuws

Kifid opent online klachtenloket Mijn Kifid

Vanaf 8 juli 2015 is het nieuwe online klachtenloket Mijn Kifid geopend. Consumenten kunnen voortaan klachten tegen banken, verzekeraars, vermogensbeheerders en andere financiële dienstverleners online indienen. Kifid handelt de klachten vervolgens volledig online af.
19 nov 2013 Nieuws

Publicatie AFM 'Handboek online dienstverlening' beschikbaar

De AFM vindt het belangrijk dat dienstverlening aan klanten zich verder ontwikkelt. Innovatie in dienstverlening leidt tot meer diversiteit in het aanbod aan de klant, en is daarmee ook in het belang van de klant. Om financiële ondernemingen hierin te ondersteunen publiceert de AFM het Handboek Online Dienstverlening. Dit handboek geeft duidelijkheid over de manier waarop u de geldende gedragsregels kunt toepassen op internet.
23 jul 2013 Nieuws

Zwitserleven breidt assortiment uit met spaarrekeningen

Vanaf vandaag biedt ook pensioenverzekeraar Zwitserleven de mogelijkheid tot het openen van spaarrekeningen. Het bedrijf zegt hiermee een "nieuwe koers" uit te zetten, meldt NuZakelijk.nl.
Getoond 1 tot 10 van 15. Er zijn meer pagina's.
 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl
KvK 27256668

Fintool bv © 2003/2021. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.