Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
 
21 okt 2020 Nieuws

Leidraad Wwft en Sanctiewet aangepast

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft haar leidraad over de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) en Sanctiewet aangepast.
7 mrt 2019 Nieuws

Opnieuw geen bijval voor verplichte APK voor gebouwen

Minister Ollongren beantwoorde Kamervragen over het voorkomen van onveilige balkons.
15 feb 2019 Nieuws

Geen vergissing van de bank in het voordeel van de consument

Consument heeft zijn hypothecaire geldlening bij de Bank overgesloten naar een andere geldverstrekker. Na het oversluiten van de hypothecaire geldlening heeft Consument een bedrag op zijn rekening ontvangen van de Bank met de omschrijving “restant na aflossing”.
9 aug 2017 Nieuws

Verkoop woning met ondeugdelijke dakconstructie

Een beroep op de koopovereenkomst waarin koper de woning aanvaard met alle daarbij behorende zichtbare en onzichtbare gebreken houdt geen stand bij de rechtbank. Het niet melden door verkoper van de ondeugdelijke dakconstructie komt dan ook voor rekening van de verkoper.
13 jun 2017 Nieuws

Afname aantal jongeren dat een woning koopt

De aanschaf van de eerste woning wordt met name door 'twintigers stellen' uitgesteld. NOS heeft aan de hand van een onderzoek van het Kadaster in een publicatie een aantal conclusies getrokken. Zo neemt het aantal koopstarters ouder dan dertig jaar toe. Dit meldt NOS.
9 dec 2016 Nieuws

AFM-onderzoek ‘Expirerend Pensioenkapitaal’

Uit het onderzoek ‘Expirerend Pensioenkapitaal’ van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) blijkt dat het pensioeninkomen van werknemers die deelnemen aan een beschikbare premieregeling, in de meeste gevallen lager uitviel dan eerder was vermeld op hun Uniforme Pensioenoverzichten (UPO’s).
16 sep 2016 Nieuws

VEH: Prijzen bouwvergunning lopen weer sterk uiteen

De prijsverschillen tussen gemeenten voor een bouwvergunning zijn ook dit jaar weer groot en onverklaarbaar. Voor een kleine verbouwing ter waarde van €10.000 kost een vergunning in Leiden € 38 en in Son en Breugel € 868. Voor een gemiddelde nieuwbouwwoning kost de bouwvergunning in Sittard-Geleen, Son en Breugel en Zeist meer dan de € 6.000. Eindhoven spant de kroon met € 7.740. Deze cijfers blijken uit het onderzoek (zie download) van Vereniging Eigen Huis. Ook is er een link voor het berekenen van de bouwleges.
6 sep 2016 Nieuws

Consumentenmonitor hypotheken

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) laat 2 keer per jaar onderzoek doen door marktonderzoeksbureau GFK onder consumenten naar onderwerpen zoals hypotheken en beleggen. Hierdoor krijgt de AFM meer inzicht in consumentengedrag.
5 sep 2016 Nieuws

Onderzoek SVB gebruik en niet-gebruik OBR

Staatssecretaris Klijnsma informeerde de Tweede Kamer over het onderzoek naar het (niet-) gebruik van de Tijdelijke regeling Overbruggingsuitkering AOW (OBR).
24 dec 2015 Nieuws

Score (on)voldoende op de Leefbaarometer

Minister Blok (Wonen en Rijksdienst) heeft de Tweede Kamer een overzicht verstrekt van de gebieden met onvoldoende leefbaarheid. Het overzicht is samengesteld op basis van de Leefbaarometer 2014. Het gaat gemiddeld genomen goed met Leefbaarheid in Nederland. Een ruime meerderheid (ongeveer 80%) van de Nederlandse bevolking woont in gebieden waar de leefbaarheid op peil is, en “ruim voldoende” of beter scoort op de schaal van de Leefbaarometer. Daarentegen woont 5% van de bevolking in gebieden die volgens de Leefbaarometer onvoldoende scoren. Deze gebieden bevinden zich in 445 van de bijna 10.000 bewoonde buurten in Nederland.
Getoond 1 tot 10 van 34. Er zijn meer pagina's.
 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2021. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.