Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
 
30 sep 2020 Nieuws

Verlengingsclausule Crisismaatregel Herverzekering Leverancierskredieten

Tot op heden zijn de verwachte schadeclaims en faillissementen onder de regeling als gevolg van de COVID-19 crisis uitgebleven. Het uitblijven van de schades is deels te verklaren door de overheidssteunmaatregelen en het gebruik van opgebouwde buffers door bedrijven.
22 mei 2020 Nieuws

Kamervragen over verzekeringen

Minister Hoekstra gaf antwoorden op vragen over verzekeringen in de culturele sector en reisverzekeringen.
5 okt 2017 Nieuws

Advies CDFD over modulestructuur van het Wft-vakbekwaamheidsbouwwerk

Er is door een externe partij in opdracht van het CDFD, in samenspraak met het ministerie van Financiën, onderzoek verricht naar de modulestructuur van het Wft-vakbekwaamheidsbouwwerk. Het CDFD heeft op basis van de uitkomsten van het onderzoek een adviesdocument opgesteld en deze verzonden aan het ministerie van Financiën.
31 aug 2012 Nieuws

Nederlanders lenen weer meer en duurder

In 2011 hebben consumenten voor 9,7 miljard euro aan nieuwe consumptieve leningen afgesloten. Dat is 0,5 miljard euro meer dan een jaar eerder. De stijging is vooral toe te schrijven aan meer creditcardkrediet. Ook staan Nederlanders weer meer rood.
17 feb 2011 Nieuws

Nieuwe gedragscode kredietverzekeraars in de maak

Om het vertrouwen in de kredietverzekeringsbranche te herstellen, neemt Aon het initiatief tot een nieuwe gedragscode voor Europese kredietverzekeringen.
4 okt 2010 Nieuws

AFM legt boetes op aan Rabobank

De AFM heeft Rabobank Nederland op 24 september 2010 twee boetes van in totaal 150.000 euro opgelegd voor het geven van niet-passend advies bij kredietbeschermingsverzekeringen en het hanteren van een acceptatiebeleid bij verstrekking van hypothecair krediet dat onvoldoende gericht was op het voorkomen van overkreditering.
1 okt 2010 Nieuws

Bedrijven betalen rekeningen eerder

Nederlandse ondernemingen betalen hun rekening sneller dan een jaar geleden. Gemiddeld doen zij er 31 dagen over om een rekening te voldoen. Dat is een dag langer dan de gemiddelde betalingstermijn die bedrijven hanteren. Een jaar geleden kostte het hun nog 35 dagen om te betalen.
16 sep 2010 Nieuws

Aantal wanbetalers stijgt snel

Steeds meer mensen raken verstrikt in financiële problemen. Incassobureaus zagen het bedrag aan openstaande vorderingen in het tweede kwartaal van 2010 fors oplopen tot 5,6 miljard euro. Dat is bijna 30 procent meer dan in dezelfde periode een jaar eerder, meldt de organisatie voor de incassobranche NVI.
19 jul 2010 Nieuws

Groeiend aantal wanbetalers

Uit onderzoek van kredietspecialist Graydon blijkt dat het aantal wanbetalers snel toeneemt. Bijna de helft van de bedrijven en consumenten betaalt de rekening te laat. De gevolgen voor het bedrijfsleven zijn groot.
27 apr 2010 Nieuws

Bedrijven sturen scherper op betalingsgedrag klant

Uit de Betalingsbarometer van kredietverzekeraar Atradius blijkt dat Europese bedrijven in de eerste maanden van 2010 gemiddeld 6 dagen eerder hun rekening voldoen dan vorig jaar.
Getoond 1 tot 10 van 16. Er zijn meer pagina's.
 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2020. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.