Neem nu een abonnement op Fintool.nl
De betrouwbare vraagbaak voor financiële dienstverleners.
Abonneren Bekijk alle diensten
 
10 feb 2023 Nieuws

Kamerbrief over toekomstig box 3-stelsel

Staatssecretaris Van Rij gaf antwoord op vragen over het toekomstige box 3-stelsel. Daarnaast gaat de staatssecretaris in op een aantal toezeggingen die hij bij de behandeling van het Belastingplan 2023 deed.
30 jan 2023 Nieuws

Kamervragen digitaal vergaderen VvE's

Minister F.M. Weerwind gaf antwoord op Kamervragen over de mogelijkheid voor VvE's om digitaal vergaderingen te beleggen.
9 dec 2022 Nieuws

Subsidieregeling Verduurzaming voor Verenigingen van Eigenaars

De Subsidieregeling Verduurzaming Verenigingen van Eigenaars (hierna: SVVE) komt voort uit de Subsidieregeling energiebesparing eigen huis (hierna: SEEH) en de Investeringssubsidie Duurzame Energie (hierna: ISDE) en is uitsluitend bestemd voor (gemengde) vve’s, woonverenigingen en wooncoöperaties (hierna: verenigingen) die hun gebouw of gebouwen willen verduurzamen.
26 okt 2022 Nieuws

SVn en NHG helpen half miljoen appartementen verduurzamen

Woningeigenaren van appartementen in kleine VvE’s blijven achter met verduurzamen, omdat er vaak niet genoeg geld in de pot zit en er geen aantrekkelijke gezamenlijke financieringsmogelijkheden zijn. SVn (Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten) en NHG (Nationale Hypotheek Garantie) slaan de handen ineen om deze mensen te helpen met verduurzamen.
8 jul 2022 Nieuws

Kamervragen over stand van zaken woningtaxaties

Minister De Jonge gaf antwoord op Kamervragen over de Kamerbrief 'Stand van zaken over de veranderingen op het gebied van woningtaxaties'.
6 jul 2022 Nieuws

SVVE (internetconsultatie)

De Subsidieregeling verduurzaming verenigingen van eigenaars (SVVE) komt voort uit de Subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH) en de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE).
20 mei 2022 Nieuws

Geluidsoverlast naastgelegen slagerij

Een Vereniging van eigenaars (pand bestaande uit drie appartementen) spant een rechtzaak aan tegen een slagerij wegens geluidsoverlast. De rechter stelt de VvE in het ongelijk.
17 mrt 2022 Nieuws

VvE weigert toestemming aanleg stopcontact

Besluit van VvE om geen toestemming te verlenen voor het aanleggen van een stopcontact in de parkeergarage voor opladen hybride auto is geldig tot stand gekomen en niet in strijd met redelijkheid/ billijkheid. Dat besliste de Rechtbank Noord-Holland.
4 feb 2022 Nieuws

Subsidieregeling Coöperatieve Energieopwekking (SCE) voor VvE's

Op 1 maart 2022 opent de tweede ronde van de Subsidieregeling Coöperatieve Energieopwekking (SCE). Met een verhoogd budget van € 150 miljoen kunnen energiecoöperaties en Verenigingen van Eigenaars (VvE's) flink meer huishoudens van duurzame energie voorzien.
1 dec 2021 Nieuws

Kamervragen over bericht dat VvE zich grote zorgen maken over een nieuwe wet

Minister Ollongren gaf antwoord op Kamervragen vragen over het bericht dat Verenigingen van Eigenaren (VvE) zich grote zorgen maken over een nieuwe wet waardoor bewoners laadpunten voor elektrische auto’s in ondergrondse garages kunnen afdwingen.
Getoond 1 tot 10 van 42. Er zijn meer pagina's.
 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl
KvK 27256668

Fintool bv © 2003/2023. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.