Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
7 mei 2013 Nieuws

Geen concrete plannen restschuld/NHG

Volgens de NVM zijn er 'geen concrete plannen' om woningbezitters met een restschuld te laten verhuizen met behoud van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Dit stelt de NVM naar aanleiding van een uitspraak van een woordvoerster van minister Blok (Wonen) in reactie op berichtgeving in het Financieele Dagblad.
  • Dagelijkse e-mail nieuwsbrief
  • Kennisbank met 1000+ artikelen
  • Rekenmodellen en downloads
  • Persoonlijk archief
  • Inclusief Permanent Actueel module!!

Volgens een woordvoerster van minister Blok bestaan er geen concrete plannen voor aanpassing van de NHG voor restschuldfinancieringen. "We hebben wel begin vorige week contact gehad met het FD en het plan is al eerder in de Kamer door met name 50Plus geopperd, maar er staat niets concreet op stapel." De woordvoerster toonde zich daarom verbaasd over de berichten in het FD, dat zich op 'bronnen' baseert.

 

Bron: NVM

Lees ook…

NHG inclusief meefinancieren restschuld als het aan Blok ligt

Minister Stef Blok van Wonen gaat onderzoeken of woningbezitters met een restschuld kunnen verhuizen met behoud van de Nationale Hypotheek Garantie. Dat meldt het Financieele Dagblad. Met een verruiming van de NHG voorwaarden kan de huizenmarkt mogelijk vlot getrokken worden.

Rubrieken

Dossiers

Opvoerdatum

7 mei 2013

Laatst gewijzigd

7 mei 2013

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2019. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.