Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
28 jun 2013 Nieuws

(Uitstel) Voortgang koppeling NHG en functioneren VvE's

Minister Blok heeft eerder tijdens het Algemeen Overleg van 27 maart 2013 over de evaluatie van de wet op het overleg huurders – verhuurder en het functioneren van Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) aangegeven met de directeur van het Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW) als uitvoerder van de Nationale Hypotheekgarantie (NHG) in overleg te treden over een mogelijk koppeling van de toekenning van NHG aan het functioneren van een VvE.
  • Dagelijkse e-mail nieuwsbrief
  • Kennisbank met 1000+ artikelen
  • Rekenmodellen en downloads
  • Persoonlijk archief
  • Inclusief Permanent Actueel module!!

In eerste instantie heeft Blok toegezegd de Tweede Kamer voor de zomer van 2013 nader te informeren. Blok heeft recentelijk bestuurlijk overleg gehad met het WEW. In dit overleg is verkennend gesproken over eventuele mogelijkheden bij onderhoud en woningverbetering in relatie tot het kunnen meefinancieren van deze kosten, zowel in algemene zin als bij VvE’s. De hieruit voortvloeiende ideeën zullen in overleg met het WEW verder worden uitgewerkt.

Blok verwacht de Tweede Kamer hierover dit najaar nader te kunnen informeren.

 

Bron: Rijksoverheid

Lees ook…

VvE's (nog) niet beboet voor ontbreken inschrijving Handelsregister

Minister Blok (Wonen en Rijksdienst) bericht de Tweede Kamer over de hoogte van de boete die kan worden opgelegd wanneer een VvE niet heeft voldaan aan de inschrijfplicht in het handelsregister. Naar aanleiding van een eerder Kameroverleg licht de minister de hoogte van die boete en de wijze van toepassing in de praktijk toe.

Rubrieken

Dossiers

Opvoerdatum

28 jun 2013

Laatst gewijzigd

28 jun 2013

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2019. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.