Neem nu een abonnement op Fintool.nl
De betrouwbare vraagbaak voor financiële dienstverleners.
Abonneren Bekijk alle diensten
16 jul 2013 Nieuws

CDFD consulteert markt voor Adviseur Zorgverzekeringen

Het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) is een consultatieronde gestart voor de Wft-vakbekwaamheidsmodule ‘Zorgverzekeringen’. Het document bevat een advies voor de eind- en toetstermen van deze beroepskwalificatie.
  • Dagelijkse e-mail nieuwsbrief
  • Kennisbank met 1000+ artikelen
  • Rekenmodellen en downloads
  • Persoonlijk archief
  • Inclusief Permanent Actueel module!!

De module Zorg is bedoeld voor functionarissen die zowel particuliere als zakelijke klanten adviseren over individuele en collectieve zorg- en ziektekostenverzekeringen. Met dat laatste wordt gedoeld op zowel de basiszorgverzekering als op aanvullende ziektekostenpolissen.

Zorg-gerelateerde eind- en toetstermen blijven overigens onderdeel uitmaken van de modules Schade Particulier en Schade Zakelijk. Houders van die diploma’s mogen in de toekomst dus ook blijven adviseren over zorg- en ziektekostenverzekeringen.

Marktconsultatie
Het CDFD nodigt marktpartijen uit om te reageren op de eind- en toetstermen voor de beroepskwalificatie ‘Adviseur Zorgverzekeringen’. Reacties op het consultatiedocument kunnen worden verzonden aan info@cdfd.nl. De termijn sluit op maandag 2 september 2013. Daarna zal het CDFD een definitief advies opstellen voor het ministerie van Financiën.

 

Bron: CDFD

Lees ook…

CDFD consulteert markt voor Inhaal-/PE-examens

Het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) is een consultatieronde gestart voor vaststelling van de inhoud van de zogeheten Inhaal-/PE-examens. Het succesvol afleggen van dit examen is noodzakelijk voor iedere financiële dienstverlener die in het verleden behaalde deskundigheidsbewijzen (tot uiterlijk 1 januari 2014) wil omzetten naar Wft-diploma’s in het nieuwe vakbekwaamheidsbouwwerk.

Rubrieken

Dossiers

Opvoerdatum

16 jul 2013

Laatst gewijzigd

16 jul 2013

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2021. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.