Neem nu een abonnement op Fintool.nl
De betrouwbare vraagbaak voor financiƫle dienstverleners.
Abonneren Bekijk alle diensten

Permanent Aktueel met Fintool?

Als professioneel financieel adviseur moet en wilt u bijblijven en dat het liefst in zo weinig mogelijk (kostbare) tijd. Dat kan nu met Fintool.nl! Meld u nu aan als abonnee en krijg direct toegang tot de Kennisbank.

Permanent actueel vakbekwaam

Gratis vanaf Fintool-eXpert-abonnement
Sinds 1 januari 2014 gelden er nieuwe spelregels voor de Permanente Educatie Wft. Dat betekent dat er periodiek een PE-examen moet worden gedaan en dat u daarnaast permanent moet kunnen aantonen dat u over actuele kennis beschikt. Let Op! Indien u FFP geregistreerd bent ontvangt u jaarlijks 4 PE-punten. Update daarom uw gegevens als u bent ingelogd in de PA-tool.

Via pa.fintool.nl wordt op een andere dan gebruikelijke wijze de vereiste kennis aantoonbaar actueel gehouden. Deze methodiek is origineel, verrassend en kost weinig tijd. Bovendien is het mogelijk om, op elk gewenst moment, een certificaat uit te draaien van de door u verwerkte actualiteiten, bijvoorbeeld ter voorbereiding op het PE-examen of van de gedane oefeningen, om aan de toezichthouders en rechters (als AFM en Kifid) aan te tonen dat de kennis actueel is.

Deze wijze van permanente educatie is voor alle Wft-modules beschikbaar. Zodra er nieuws is ontvangt de abonnee daarvan een alert, via email, WhatsApp, sms, LinkedIn en/of Twitter. Na inloggen via een persoonlijke code wordt het nieuws beschikbaar en kan de nieuw opgedane kennis met een korte test worden geoefend. Dit kan gedurende elk moment van de dag. De abonnee kan zelf aangeven op welke manier hij de berichten wil ontvangen.

Even geen tijd? Geen probleem, het bericht blijft toegankelijk.

Fintool-abonnees ontvangen maandelijks 5 Award credits. Met deze credits kunt u deze extra dienst activeren.

Voor Fintool abonnees geldt geen beperking van het aantal modules!

 

Let Op! Indien u FFP geregistreerd bent ontvangt u jaarlijks 4 PE-punten. Update daarom uw gegevens als u bent ingelogd in de PA-tool.

Alleen abonnees van Fintool hebben toegang tot dit onderdeel. Log graag in of neem een abonnement.

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2021. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.