Neem nu een abonnement op Fintool.nl
De betrouwbare vraagbaak voor financiële dienstverleners.
Abonneren Bekijk alle diensten
7 jun 2017 Nieuws

I&B is de nieuwe naam voor VRKI

Het Deskundigenpanel Inbraakbeveiliging heeft vrijdag 26 mei de nieuwe naam voor de VRKI gekozen. De nieuwe naam is I&B. De afkorting staat voor Inbraakrisico & Beveiligingsmaatregelen. Het Deskundigenpanel was samen met het CCV op zoek naar een nieuwe naam voor de VRKI die op dit moment wordt vernieuwd. Een naam die duidelijk maakt wat het instrument inhoudt en die gemakkelijk te onthouden is.
  • Dagelijkse e-mail nieuwsbrief
  • Kennisbank met 1000+ artikelen
  • Rekenmodellen en downloads
  • Persoonlijk archief
  • Inclusief Permanent Actueel module!!

Vernieuwing Inbraakrisico & Beveiligingsmaatregelen

De nieuwe naam is een volgende stap in het proces naar de vernieuwing van het instrument. Het CCV is als onafhankelijke regisseur met onder andere verzekeraars, beveiligingsbedrijven, brancheverenigingen en het deskundigenpanel, bezig om I&B terug te brengen naar de essentie: het inschatten van inbraakrisico’s en het uitleggen van de daarbij horende verschillende niveaus van beveiligingsmaatregelen.

De vernieuwing van het instrument heeft als doel om het inschatten van de inbraakrisico’s en bijbehorende beveiligingsmaatregelen voor de installateur gemakkelijker en gebruiksvriendelijker te maken. Naar verwachting is I&B na de zomer van 2017 vernieuwd. Vanaf het moment dat het nieuwe instrument wordt gepubliceerd, wordt ook de nieuwe naam in gebruik genomen.

Lees hier antwoorden op ´Veelgestelde vragen Verbeterde Risicoklassenindeling (VRKI)´

Bron: CCV

Lees ook…

VRKI 2017: attractiviteitlijst gewijzigd

In 2017 is de VRKI attractiviteitlijst gewijzigd voor de categorieën 'Mobiele telefoons' en 'Dranken zwak alcoholisch'. Voor beide categorieën geldt dat de attractiviteit is verlaagd naar aanleiding van actuele verzekeringsgegevens van het Verbond van Verzekeraars.

Rubrieken

Dossiers

Opvoerdatum

7 jun 2017

Laatst gewijzigd

7 jun 2017

Adresgegevens

Fintool

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl
KvK 27256668

Fintool bv © 2003/2024. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.