Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
9 jun 2017 Nieuws

Markt kan nieuwe ontwikkelingen aandragen

Vertegenwoordigers van aanbieders, adviseurs, bemiddelaars en opleidings- en exameninstituten en andere belangstellenden worden - net als voorgaande jaren - uitgenodigd ontwikkelingen aan te dragen bij het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD).
  • Dagelijkse e-mail nieuwsbrief
  • Kennisbank met 1000+ artikelen
  • Rekenmodellen en downloads
  • Persoonlijk archief
  • Inclusief Permanent Actueel module!!

De geselecteerde ontwikkelingen – en de daaraan gekoppelde toetstermen – worden vanaf 1 april 2018 in de examens opgenomen. Dit geldt voor de PE-examens en de initiële examens.

Selectie

U kunt tot 17 juli a.s. ontwikkelingen aandragen. Hiervoor kunt u gebruik maken van het inventarisatieformulier. Alle relevante ontwikkelingen worden door het CDFD verzameld en voorgelegd aan de PE-commissie.

De PE-commissie stelt de ontwikkelingen vervolgens vast en uiterlijk 11 september wordt de minister van Financiën hierover geïnformeerd. Hierna wordt het besluit van de minister geconsulteerd door het ministerie van Financiën.

Criteria en aanlevering

Het inventarisatieformulier vindt u via de link hieronder. Via deze link vindt u bovendien een toelichting op de selectiecriteria en de wijze van aanleveren.

Link "Uitgebreide informatie over aanleveren ontwikkelingen"

Bron: CDFD

Rubrieken

Dossiers

Opvoerdatum

9 jun 2017

Laatst gewijzigd

9 jun 2017

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2017. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.