Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
14 nov 2017 Nieuws

SVn stopt met het aanbieden van de Restschuldlening

SVn is gestopt (8 november) met het aanbieden van de Restschuldlening. Restschuldfinanciering is per 1 januari 2018 niet meer fiscaal aftrekbaar, dus is de lening minder aantrekkelijk voor eigenaar-bewoners met een restschuld.
  • Dagelijkse e-mail nieuwsbrief
  • Kennisbank met 1000+ artikelen
  • Rekenmodellen en downloads
  • Persoonlijk archief
  • Inclusief Permanent Actueel module!!

De Restschuldlening speelde in op de fiscale restschuldregeling van de Belastingdienst. Deze regeling werd in 2012 ingevoerd om eigenaar-bewoners die hun huis met verlies verkopen een steuntje in de rug te geven. Wie voor de restschuld een aparte lening afsloot, kon de betaalde rente en financieringskosten maximaal 15 jaar na de verkoopdatum aftrekken van de belastingen.

 

 

Bron: SVn

Lees ook…

SVn pleit voor Rijksbijdrage Starterslening

De starter op de woningmarkt is gebaat bij de Starterslening. De Rijksoverheid moet net als in 2006 en 2013 komen met een bijdrage voor de Starterslening.

Financieel rijbewijs Funderingslening

Woningeigenaren die te maken krijgen met funderingsproblemen kunnen vanaf nu een lening afsluiten bij het Fonds Duurzaam Funderingsherstel om urgent funderingsherstel te financieren. Bij woningen waar al sprake is van een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) wordt ook de funderingslening met NHG verstrekt.

Rubrieken

Dossiers

Opvoerdatum

13 nov 2017

Laatst gewijzigd

14 nov 2017

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2017. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.