Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
23 feb 2018 Nieuws

Verlaging NHG premie?

Bij de Begroting 2019 zal de Kamer geïnformeerd worden over de hoogte van de NHG-premie voor 2019. De NHG-premie wordt jaarlijks vastgesteld op basis van onafhankelijk, actuarieel onderzoek. Op basis van dit onderzoek zal worden bezien of een eventuele premieverlaging verantwoord is. Dat schrijft Minister Ollongren in een Kamerbrief.
  • Dagelijkse e-mail nieuwsbrief
  • Kennisbank met 1000+ artikelen
  • Rekenmodellen en downloads
  • Persoonlijk archief
  • Inclusief Permanent Actueel module!!

Tevens zal de Kamer bij de Begroting 2019 worden geïnformeerd over het onderzoek of en hoe de NHG-premie meegefinancierd kan blijven worden in de hypotheek en eventueel fiscaal aftrekbaar kan blijven.

Wegingsfactor DUO schulden

Het Nibud zal nader onderzoek doen naar een verantwoorde wegingsfactor voor studieleningen. In het najaar van 2018 komt het Nibud met een advies over de financieringslastnormen 2018. Het onderzoek naar studieleningen is onderdeel van dit advies.

Verzilverhypotheken

Tijdens het platform hypotheken zal onder meer met kredietverstrekkers, hypotheekadviseurs, het Waarborgfonds Eigen Woningen (uitvoerder Nationale Hypotheekgarantie) en de AFM worden gesproken over verzilverhypotheken. Voor de zomer zal de Kamer hier nader over worden geïnformeerd.

 

Bron: Rijksoverheid

Downloads

Downloads zijn alleen beschikbaar als u bent ingelogd. Log graag in of neem een abonnement.

Rubrieken

Dossiers

Opvoerdatum

23 feb 2018

Laatst gewijzigd

23 feb 2018

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2017. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.