Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
2 mrt 2018 Nieuws

Toetsmatrijzen initiële examens vanaf 1 april 2018

De initiële examens zijn gebaseerd op de eind-en toetstermen en de toetsmatrijzen. In de eind- en toetstermen staat omschreven wat een kandidaat moet kennen en kunnen. In de toetsmatrijzen van de initiële examens staat omschreven in welke verhouding de toetstermen in de examens zijn verwerkt.
  • Dagelijkse e-mail nieuwsbrief
  • Kennisbank met 1000+ artikelen
  • Rekenmodellen en downloads
  • Persoonlijk archief
  • Inclusief Permanent Actueel module!!

Eind- en toetstermen per 1 april 2018

Eind- en toetstermen zijn dynamisch en kunnen, bijvoorbeeld als gevolg van ontwikkelingen in de financiële dienstverlening, worden aangepast. De toetstermen zijn per 1 april aanstaande opnieuw vastgesteld.  Dit heeft als gevolg dat ook de toetsmatrijzen zijn aangepast.

Hieronder vindt u toetsmatrijzen van de initiële Wft-examens vanaf 1 april 2018. Tot en met 31 maart a.s. blijven de huidige toetsmatrijzen van toepassing op de examens.

Download: "Toetsmatrijzen initiële Wft-examens vanaf 01-04-2018" (pdf, 17 pagina's)

 

Bron: CDFD

Downloads

Downloads zijn alleen beschikbaar als u bent ingelogd. Log graag in of neem een abonnement.

Lees ook…

Kamervragen over vakbekwaamheidsbouwwerk

Minister W.B. Hoekstra heeft uitgebreid gereageerd op de vragen van de vaste commissie voor Financiën in het kader van het schriftelijk overleg over de toelichting op het advies van het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) inzake het vakbekwaamheidsbouwwerk.

Statistieken Wft Examens

Het CDFD publiceert één keer per kwartaal de cijfers van het lopende PE-jaar. In dit document treft u de cijfers aan met betrekking tot de slagingspercentages en aantallen afgenomen Wft-examens over de periode april 2017 tot en met december 2017.

Toetstermen voor examens vanaf 1 april 2018

De eind- en toetstermen, die de basis vormen van de Wft-examens, worden per 1 april a.s. aangepast. Het advies “Wft ontwikkelingen 2018” van het CDFD is door de Minister van Financiën overgenomen.

Rubrieken

Dossiers

Opvoerdatum

2 mrt 2018

Laatst gewijzigd

2 mrt 2018

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2019. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.