Neem nu een abonnement op Fintool.nl
De betrouwbare vraagbaak voor financiƫle dienstverleners.
Abonneren Bekijk alle diensten
22 mei 2018 Nieuws

AVG

Dit artikel is voornamelijk gewijd aan de invoering van de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) op 25 mei 2018.
  • Dagelijkse e-mail nieuwsbrief
  • Kennisbank met 1000+ artikelen
  • Rekenmodellen en downloads
  • Persoonlijk archief
  • Inclusief Permanent Actueel module!!

AVG

 

Wat betekent dit voor u?

Omdat u bekend bent in onze administratie bewaren wij algemene persoonsgegevens (zoals naam, adres, woonplaats, e-mailadres, werkgever) van u in ons administratiesystemen.

Wij werken met twee administraties. Eén die alleen de algemene abonnementsgegevens registreert en één die alleen de financiële gegevens administreert. Er is geen digitale koppeling tussen beide systemen.

 

Abonnementsgegevens

In dit deel worden alleen de algemene abonnementsgegevens geadministreerd. Dit zijn uw naam, uw geboortedatum en -plaats, de e-mailadressen, uw werkgever, uw (eventuele) FFP-nummer, de Wft-modules waar u een abonnement op heeft en de voortgang hierover. Deze gegevens zijn nodig om u aantoonbaar permanent actueel te houden en jaarlijks een certificaat op te maken.

Deze gegevens worden bewaard zolang u abonnee bent en na opzegging van uw abonnement nog 12 maanden. Op deze manier kunt u na het einde van het abonnement nog gedurende twaalf maanden een certificaat opvragen. Verder kan uw geschiedenis weer beschikbaar komen als u binnen 12 maanden weer abonnee wordt.

 

Financiële gegevens

Hier worden alle gegevens opgenomen die nodig zijn voor een juiste facturatie. Na het einde van uw abonnement worden deze gegevens bewaard zolang de fiscale spelregels dit eisen.

 

Deelt Fintool uw gegevens met derden?

Nee. Wij delen uw gegevens niet met andere partijen dan de partijen die direct verantwoordelijk zijn voor administratieve handelingen. Uw gegevens worden niet ter beschikking gesteld, verkocht of op welke wijze dan ook commercieel met derden gedeeld.

 

Wie kunnen deze gegevens inzien?

Deze gegevens kunnen alleen worden ingezien door de directie van Fintool en een speciaal daartoe bevoegde externe medewerker.  Uw werkgever kan toegang hebben indien deze het abonnement betaalt.

 

Wilt u dat uw gegevens uit ons bestand worden verwijderd of gewijzigd?

Eenmalig ontvangen alle abonnees deze nieuwsbrief om u te wijzen op uw recht om uw gegevens te verwijderen, te wijzigen of in te zien. Via de knop 'Mijn Fintool' rechtsboven in het scherm nadat u bent ingelogd heeft u via de keuze 'mijn fintool / contactgegevens' inzage in de persoonlijke gegevens die wij voor het abonnement bewaren. U kunt deze daar altijd wijzigen.

U kunt altijd ook een mail sturen naar info@fintool.nl.

Een verzoek om gegevens aan te passen/te verwijderen is binnen vier weken afgehandeld. Mocht de aanpassing of verwijdering om wettelijke regels niet kunnen, dan wordt dit binnen vier weken gemotiveerd aangegeven.

Mocht u zich niet op de nieuwsbrief hebben geabonneerd, dan ontvangt u, gelet op het belang van dit onderwerp, deze nieuwsbrief eenmalig en zult u hem in de toekomst niet meer ontvangen.

Rubrieken

Opvoerdatum

22 mei 2018

Laatst gewijzigd

22 mei 2018

Adresgegevens

Fintool

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl
KvK 27256668

Fintool bv © 2003/2024. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.