Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
4 mrt 2019 Nieuws

Mijnverzekeringenopeenrij.nl stopt

Mijnverzekeringenopeenrij.nl zal niet doorontwikkeld worden naar een volledige service. Dat heeft de Stichting De Poliskluis, verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de website, in afstemming met de deelnemende verzekeraars besloten.
  • Dagelijkse e-mail nieuwsbrief
  • Kennisbank met 1000+ artikelen
  • Rekenmodellen en downloads
  • Persoonlijk archief
  • Inclusief Permanent Actueel module!!

Op 1 mei 2019 zal de website niet meer bereikbaar zijn en zullen alle accounts verwijderd worden. Gebruikers zijn inmiddels geïnformeerd dat ze tot die tijd de website kunnen gebruiken en hun verzekeringsoverzicht kunnen downloaden.

De website, waarop consumenten gratis een overzicht kunnen maken van hun verzekeringen, bevindt zich sinds mei vorig jaar in een testfase waarin consumenten kennis kunnen maken met de service en verzekeraars hun aansluiting op de website kunnen afronden. Op basis van de ervaringen is de website de afgelopen maanden structureel geëvalueerd.

Uit de evaluatie blijkt echter dat er op dit moment onvoldoende mogelijkheden bij verzekeraars aanwezig zijn om de website verder door te ontwikkelen tot een volwaardige dienst en een ruime dekking aan beschikbare verzekeringen te garanderen.

 

Bron: Verbond van Verzekeraars

Downloads

Downloads zijn alleen beschikbaar als u bent ingelogd. Log graag in of neem een abonnement.

Lees ook…

Website Mijnverzekeringenopeenrij.nl live

Consumenten kunnen op de website Mijnverzekeringenopeenrij.nl een overzicht maken van hun verzekeringen. De website is een gezamenlijk initiatief van verzekeraars van Nederland om consumenten meer inzicht in hun verzekeringen te geven.

Mijnverzekeringenopeenrij.nl al voor start succesvol

De verzekeraars die zich tot nu toe hebben ingeschreven voor Mijnverzekeringenopeenrij.nl vertegenwoordigen al 80 procent van de Nederlandse particuliere markt. En dat percentage groeit gestaag door. Hiermee is de website hard op weg om alle verzekeringen aan te sluiten voordat deze gelanceerd wordt voor consumenten.

Rubrieken

Dossiers

Opvoerdatum

4 mrt 2019

Laatst gewijzigd

4 mrt 2019

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2019. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.