Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
3 apr 2020 Nieuws

Herstart afname Wft-examens

Op 16 maart jl. hebben CDFD/DUO de inschrijvingsmogelijkheid voor de afname van Wft-examens gestaakt. De meeste Wft-exameninstituten waren hun deuren op dat moment al aan het sluiten om verspreiding van het coronavirus bij het examineren te voorkomen.
  • Dagelijkse e-mail nieuwsbrief
  • Kennisbank met 1000+ artikelen
  • Rekenmodellen en downloads
  • Persoonlijk archief
  • Inclusief Permanent Actueel module!!

Met deze handelwijze hebben de instituten en CDFD/DUO samen het risico verkleind dat op bepaalde dagen veel kandidaten op enkele afnamelocaties Wft-examens zouden gaan afleggen. Hiermee werd gehandeld in lijn met de toen geldende coronamaatregelen van het kabinet.
 
De afgelopen weken hebben CDFD/DUO geconstateerd dat vele exameninstituten mogelijkheden zagen om hun examenafnameprocessen en de examenlocaties aan te passen aan de coronamaatregelen van het kabinet/de RIVM-richtlijnen.
Nadat het kabinet op 31 maart jl. de bestaande coronamaatregelen verlengde en niet verder aanscherpte, heeft het ministerie van Financiën daarom besloten dat CDFD/DUO met ingang van 7 april weer Wft-examens ter beschikking kunnen stellen. De periode tot en met 6 april a.s. kunnen exameninstituten gebruiken om alle noodzakelijke aanpassingen door te voeren. Inschrijving voor de Wft-examens is weer mogelijk.

 

Bron: CDFD

Rubrieken

Dossiers

Opvoerdatum

3 apr 2020

Laatst gewijzigd

3 apr 2020

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2021. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.