Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
 
11 mrt 2021 Nieuws

Wet beschikbaarheid basisbetaalrekening Nederlanders in het buitenland (internetconsultatie)

Met dit initiatiefwetsvoorstel wordt het recht gecreëerd voor Nederlanders buiten de Europese Unie om een basisbetaalrekening bij een bank aan te vragen en aan te houden.
14 sep 2020 Nieuws

Besluit verwijzingsportaal bankgegevens

De Wet verwijzingsportaal bankgegevens strekt ertoe het proces van het verstrekken van bepaalde gegevens door banken en andere betaaldienstverleners, alsmede het door bepaalde overheidsinstanties vorderen en opvragen van die gegevens bij banken en andere betaaldienstverleners, te automatiseren en daarmee efficiënter te laten verlopen. Hiertoe wordt de Wet op het financieel toezicht (Wft) gewijzigd.
16 dec 2019 Nieuws

Kamervragen over het bericht 'Maak van onze bankrekening een telefoonnummer'

Minister Hoekstra gaf de Tweede Kamer antwoorden op vragen over het bericht 'Maak van onze bankrekening een telefoonnummer'.
6 nov 2019 Nieuws

Moet bank een cannabisteler een bankrekening verschaffen?

Een bank heeft geweigerd een cannabisteler die onder de naam Project C wil meedoen aan het Experiment gesloten cannabisketen een bankrekening te verschaffen.
De bank had dit eerder geweigerd omdat de cannabisteler onderdeel uitmaakt van een integriteitsgevoelige sector en er daarom een risico bestaat op witwassen. De bank had zich daarbij beroepen op haar contractsvrijheid.
24 aug 2018 Nieuws

Moet bank NAW gegevens verstrekken en moet consument dit?

In een tweetal Kifid uitspraken wordt een oordeel gegeven over het al dan niet verstrekken van NAW gegevens.
5 dec 2016 Kennis

Budgetplanner - huishoudboekje

Consumentenversie rekenmodel voor begroting inkomsten / uitgaven per maand en uitgaven per jaar. Door invullen 'omschrijving' en 'bedragen' wordt direct het spaarsaldo bijgewerkt. Bedrijfsmatig kun je het ook gebruiken, door de zakelijke inkomsten / uitgaven te benoemen.
8 jul 2016 Nieuws

Onderzoeksrapporten overstappen naar een andere bank

Minister Dijsselbloem heeft de Tweede Kamer een Kamerbrief en vijf onderzoeksrapporten over het overstappen naar een andere bank met behoud van bankrekeningnummer toegezonden.
17 sep 2015 Nieuws

Kamerbrief inzake antwoorden op kamervragenover nummerportabiliteit

Minister Dijsselbloem van Financiën stuurt de Tweede Kamer antwoorden op Kamervragen over nummerportabiliteit. De minister schrijft dat hij het belang onderschrijft van het gemakkelijk over kunnen stappen naar een andere bank met behoud van het eigen nummer.
30 jun 2015 Nieuws

Belastingdienst: Geen rekeningnummer doorgegeven? Uitbetalingen stoppen na 1 juli

Ontvangt u een toeslag, een teruggaaf inkomstenbelasting of teruggaaf bijdrage Zvw? De Belastingdienst stopt uitbetalingen vanaf 1 juli 2015 als zij niet kunnen vaststellen dat het rekeningnummer op uw naam staat.
30 okt 2014 Nieuws

Rapport ombudsman over invoering één bankrekeningnummer maatregel Belastingdienst

Het rapport van de Nationale ombudsman over zijn onderzoek naar de invoering van de één-bankrekeningnummer-maatregel door de Belastingdienst is gepubliceerd. De invoering van 1 rekening werd ingevoerd, naar aanleiding van diverse fraudegevallen van begin 2013.
Getoond 1 tot 10 van 21. Er zijn meer pagina's.
 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2021. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.