Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
 
5 dec 2018 Nieuws

Kamervragen eigen risico zorgverzekering

Minister B. Bruins reageert op Kamervragen over gemaakte zorgkosten in 2018 die betaald moeten worden in 2017.
12 feb 2018 Nieuws

Roadmap vervanging DBA

De opschorting van de handhaving van de Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties (DBA) is verlengd tot 1 januari 2020. Dat betekent dat opdrachtgevers en opdrachtnemers tot die tijd geen boetes of naheffingen krijgen als achteraf geconstateerd wordt dat er sprake is van een dienstbetrekking.
21 nov 2016 Nieuws

Handhaving Wet DBA uitgesteld tot januari 2018

Zzp’ers en opdrachtgevers krijgen tot 1 januari 2018 geen boete of naheffing. In de tussenliggende periode gaat het kabinet onderzoeken of het arbeidsrecht herijkt moet worden. Dat meldt de Belastingdienst.
23 mrt 2016 Nieuws

Verrekenen van toeslagen en uiterste aanvraagdatum van toeslagen

Staatssecretaris Wiebes geeft antwoorden op Kamervragen over toeslagen en geeft een uitgebreide toelichting op de mogelijkheden van de Belastingdienst om te verrekenen en de mogelijkheid van een maatwerkregeling voor de belastingplichtige.
19 jan 2016 Nieuws

Nederlanders stellen pensioen uitzoeken en meer rendement voor spaargeld vinden uit

Bijna driekwart van de Nederlanders stelt het uitzoeken van zijn pensioen uit. Ook meer rendement vinden voor het spaargeld (68%) en het op een rij zetten van inkomsten en uitgaven (60%) wordt nogal eens uitgesteld. Financiële taken met een deadline, zoals belastingaangifte doen en rekeningen op tijd betalen, worden juist minder uitgesteld. Bijna iedereen (97% van de Nederlanders) stelt weleens zaken uit. Een op de vijf stelt naar eigen zeggen ‘vaak’ zaken uit. ING deed een onderzoek onder Nederlanders naar uitstelgedrag, om klanten te inspireren tot het optimaliseren van hun financiën voor nu en later.
3 dec 2014 Nieuws

Generiek uitstel van betaling

Staatssecretaris Wiebes van Financiën informeert de Tweede Kamer over de tegemoetkoming dat aan iedereen die een te betalen aanslag inkomstenbelasting en premie volksverzekering over 2014 krijgt, automatisch generiek uitstel van betaling wordt verleend. In de Kamerbrief wordt uitgebreid ingegaan op invorderingsrente, belastingrente en nabeschrijvingen.
2 apr 2014 Nieuws

Vandaag nog mogelijkheid tijdig belastingaangifte in te dienen

De belastingplichtigen die voor 1 april jl. aangifte hadden moeten doen, hebben nog tot vandaag respijt gekregen van de Belastingdienst. Wegens een technisch probleem lukte het veel mensen niet om 31 maart jl. de belastingaangifte in te dienen. Indien de belastingplichtige vandaag nog zijn/haar belastingaangifte verstuurt, is deze toch nog op tijd. De Belastingdienst stuurt dan ook vóór 1 juli 2014 bericht.
6 feb 2014 Kennis

BLKB2013/2292M

 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2017. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.